Nutrūktgalviai: Don Kichoto pėdsakais
Naujiena

„Scope100“ kviečia išrinkti filmą, kurį pamatys visa Lietuva 2016-09-23

Ar kada nors esate pagalvoję, kad kino teatrai nerodo tų filmų, kuriuos tikrai norėtumėte pamatyti? Pats metas tai pakeisti – prasidėjo projekto „Scope100“ dalyvių atranka. „Scope100“ – tai 100 kino mylėtojų vienijantis kino projektas, kurio dalyviai nuspręs, koks europietiškas filmas 2017 metais bus rodomas visoje Lietuvoje.

„Kasmet daugybei įdomių ir vertingų filmų nepavyksta pasiekti mūsų kino teatrų, nes pasiduodama abejonėms, ar tikrai toks filmas bus žiūrimas,“ – sakė projekto „Scope100“ iniciatorė Lietuvoje Greta Akcijonaitė. – „Iki šiol Lietuvoje išleidžiamas juostas atrinkdavo kino platintojai, pasikliaudami savo skoniu, patirtimi ar noru rizikuoti, bet tuo pačiu ir neturėdami galimybės iš pirmų lūpų išgirsti, ką nori matyti kino teatro lankytojas.“

Lenkijoje, Prancūzijoje ir dar septyniose šalyse pasisekimo jau sulaukęs projektas „Scope100“ suteikia balsą žiūrovui ir leidžia tik jam nuspręsti, koks filmas bus rodomas kine.

Būsimi „Scope100“ dalyviai, nepriklausomai nuo lyties, amžiaus, gyvenamosios vietos, išsilavinimo ar pomėgių, kartu žiūrės ir įvertins 7 naujausius europietiškus filmus, ką tik pristatytus Lokarno, San Sebastiano, Karlovi Varų, Toronto bei kituose žymiausiuose Europos ir pasaulio kino festivaliuose. Po karštų diskusijų bendru projekto dalyvių sprendimu vienas filmas taps nugalėtoju ir pradės savo kelionę į didžiuosius Lietuvos kino ekranus.

Nugalėjusio filmo paskelbimu projektas nesibaigs – antrajame etape dalyviai prisijungs prie filmo platinimo kampanijos. Kartu su profesionalų komanda jie parinks lietuvišką filmo pavadinimą, plakatą bei filmo anonsą, bus atstovais spaudai bei taps kino ambasadoriais. Kaip ir dera ambasadoriams, išrinktąją juostą jie pristatys Lietuvai – ne tik pasidalins savo įspūdžiais bei įžvalgomis apie filmą, bet ir atsakys į klausimą, kodėl šis filmas yra vertas Lietuvos dėmesio.

Projekto įgyvendinimui Lietuvoje skirta ES programos „Kūrybiška Europa“ MEDIA schemos „Auditorijos plėtra“ dalinė finansinė parama.

Dalyvio anketą galima pildyti iki spalio 15 d. internetu http://scope100.lt/


Organizatorių informacija



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino teatras „Pasaka“
UAB "Theatrical Film Distribution"
Kino centras „Skalvija“
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt