Keistuolė Betė
Naujiena

Rugpjūčio premjeros 2016-07-26

SLAPTAS AUGINTINIŲ GYVENIMAS (The Secret Life Of Pets)

Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas.

Režisierius: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Lietuviškai įgarsino: Jokūbas Bareikis (Maksas), Vaidotas Martinaitis (Djukas), Rasa Samuolytė (Gidžet), Giedrius Savickas (Snaigius), Dalius Skamarakas (Melas), Tomas Rinkūnas (Badis), Vytautas Rumšas (Tiberijus), Gediminas Girdvainis (Senis), Dainius Kazlauskas (Ozonas), Aldona Vilutytė (Chloja), Miglė Polikevičiūtė (Keitė), Arūnas Sakalauskas (Normanas) ir kt.

Žiūrėkite kinuose nuo rugpjūčio 5 d.


SAVIŽUDŽIŲ BŪRYS (Suicide Squad)

Kovojant su blogiu, kartais tenka žaisti nelabai švariai. Kuomet žmonijai ima grasinti dar nematytas pavojus, paslaptingos vyriausybinės organizacijos vadovė Amanda Voler pasiūlo netradicinę išeitį: prieš blogį kovoti dar didesniu blogiu. Kam statyti į didžiulį pavojų savo profesionalius žmones, kai galima pasinaudoti jau nuteistais nusikaltėliais? Taigi iš didžiausių žmonijos nusikaltėlių, pasižyminčių išskirtiniais gabumais, drąsa, sumanumu ir neturėjimu ką prarasti, suformuojamas nedidelis smogiamasis herojų būrys, kuriam skiriamos pavojingiausios užduotys pasaulyje – tikros savižudžių misijos.

Fantastinių veiksmo filmų gerbėjų ilgai lauktoje premjeroje išvysime būrį pačių blogiausių veikėjų: Džokerį, Harlekiną, Dedšotą, Kerėtoją, Kapitoną Bumerangą ir žinoma amžiną jų priešą tamsos riterį Betmeną. Veikėjus įkūnys gausus būrys itin garsių Holivudo aktorių: Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith, Cara Delevingne, Jai Courtney, Ben Afleck, Viola Davis ir kt.

Veiksmo filmo premjera - rugpjūčio 5 dieną.


AUKŠTUOMENĖS KLUBAS (Cafe Society)

Nusikelkite į auksinius Holivudo laikus naujoje Woody Allen komedijoje!
Prabanga tviskančiame kino pasaulyje Filas (aktorius Steve Carell) jaučiasi kaip žuvis vandenyje. Vienintelis šio žinomo, įtakingo ir gerbiamo Holivudo agento žodis gali iškelti ar sugriauti karjeras, idėjas paversti rezultatu, o svajones – realybe. Paprašytas sesers, Filas imasi globoti iš Niujorko į Los Andželą atvykusį savo sūnėną Bobį (akt. Jesse Eisenberg), trokštantį įsitvirtinti šioje svajonių kalvėje. Prie vaikino globos prisideda ir Filo sekretorė Vonė (akt. Kristen Stewart), naivų Holivudo šlovinimą jau senokai palikusi praeityje. Mergina greitai atšaldo ir Bobio susižavėjimą, parodydama vaikinui, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba. Protingas ir nuovokus jaunuolis mokosi greitai ir, nutaręs, kad geriau žvirblis saujoje, sugrįžta į Niujorką, kur imasi vadovauti savo mafijozui broliui priklausančiam klubui „Cafe Society“. Ar tai yra tas gyvenimas, kokio jis visada troško? Ar Holivudo bacila ir Los Andžele įgyta patirtis bei gyvenimiškos pamokos leis Bobiui atsikratyti vaikiško naivumo ir realybę pamatyti tokią, kokia ji yra?

Režisierius ir scenarijaus autorius: Woody Allen

Vaidina: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively, Steve Carell ir kt.

Šilta, sąmojinga ir nostalgiška Woody Allen komedija „Aukštuomenės klubas“ kino teatruose pradedama rodyti rugpjūčio 5 dieną. 


FLORENCE (Florence Foster Jenkins)

Turtinga paveldėtoja ir Niujorko aukštuomenės dama Florence Foster Jenkins (1868-1944) visą gyvenimą svajojo tapti operos soliste. Moteris buvo įsitikinusi, kad yra apdovanota neeiliniu talentu, tačiau iš tikrųjų buvo priešingai – jei „X faktorius“ būtų vykęs prieš šimtą metų, Saimonas Cowell‘as „kniaukiančia kate“ būtų išvadinęs būtent šią dainininkę.

Pagal tikrą istoriją sukurtoje komedijoje pasakojamas Florence (aktorė Meryl Streep) kelias į šlovę, kuriuo ji ėjo nepaisydama jokių kliūčių, aplinkybių ir trukdžių. Kritiką moteris nurašydavo „jos nekenčiantiems konkurentams“, o pašaipas ir juoką priimdavo kaip susižavėjimo ir džiaugsmo ženklą. Tapus pajuokos objektu Florence populiarumas taip išaugo, kad ji buvo pakviesta koncertuoti į prestižinę Karnegio salę daugiau nei 3000 žiūrovų.

Režisierius: Stephen Frears

Vaidina: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Halberg

Šilto ir liūdnai linksmo filmo premjera – rugpjūčio 12 d.


ŽUVYTĖ DORĖ (Finding Dory)

Šįkart dėmesio centre atsidurs užuomarša Dori, kuriai žuviukas Nemo ir jo tėtis Merlinas padės prisiminti praeitį. Kas gi yra Dori tėvai? Kada ir kur ji išmoko banginių kalbos? Klausimų tiek daug, o atsakymai kažkur toli toli...

Prabėgus keliems mėnesiams po žuviuko Nemo nuotykių, jo draugę Dorę staiga pradeda lankyti vaikystės prisiminimų nuotrupos. Užuomarša Dorė staiga prisimena, kad kadaise ji yra buvusi Monterėjuje, Kalifornijoje. Lydima geriausių savo draugų Nemo ir Merlino ji leisis į ilgą kelionę link Monterėjaus jūrų instituto, kuriame jie sutiks naujus draugus, tapsiančius gidais po Dori prisiminimų pasaulį.

Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dori tikriausiai vėliau nė neprisimins...

Režisierius: Andrew Stanton

Kino teatruose nuo rugpjūčio 19 d.


KARO ŠUNYS (War Dogs)

Vienos žiūrimiausių visų laikų juodojo humoro komedijų „Pagirios Las Vegase“ ir dviejų jos tęsinių režisierius Todd Phillips sugrįžta su nauju šedevru. Šįkart pagrindinius herojus vaidina Jonah Hill ir Miles Teller, o filmo siužetas sukasi apie ginklus. Daug ginklų.

2007-aisiais du jauni ginklų prekeiviai netikėtai laimi JAV Vyriausybės skelbtą konkursą tiekti ginkluotę šalies kariams Afganistane. Tiesa, netrukus vyrukų džiaugsmas išblėsta, paaiškėjus, kad 300 milijonų dolerių kontraktas yra šiek tiek sudėtingesnis procesas, nei parduoti pistoletą gatvės nusikaltėliui. Mirtini pavojai bei konkurentų pinklės Afganistane ir gimtojoje Amerikoje priverčia bičiulius galvoti, kad galbūt šįkart jie apžiojo daugiau nei galės nuryti.

Režisierius: Todd Phillips

Vaidina: Jonah Hill, Bradley Cooper, Miles Teller, Ana de Armas

Komediją žiūrėkite nuo rugpjūčio 19 d.


DEVYNI GYVENIMAI (Nine Lives)

Jį vadina vienu galingiausių pasaulyje, jam priklauso aukščiausi dangoraižiai, jis keliauja prabangiomis jachtomis ir privačiais lėktuvais, jis – milijardierius Tomas Brendas (vaidina „Oskaro“ laureatas Kevinas Spacey). Tačiau žmogui, kuris šiaip nėra linkęs juokauti, kažkas iškrečia pokštą – po lemtingo nelaimingo įvykio savo dukros gimimo dieną misteris Brendas atsibunda… katino kailyje!

Prie šio ypatingo nutikimo nagus yra prikišęs naminių gyvūnų parduotuvėlės savininkas, kačių užkalbėtojas misteris Purrkinsas (akt. Christopheris Walkenas), pardavęs milijonieriui jo dukros Rebekos (Malina Weissman) išsvajotą gimtadienio dovaną – pūkuotą katiną. Šiurpą keliantis žmogėnas perspėja įsiutusį letenėlėmis narve mosuojantį milijardierių, kad jis turi septynias dienas ištaisyti didžiausią savo gyvenimo klaidą, grįžti pagaliau į šeimą ir kaip katinas suteikti jiems kuo daugiau džiaugsmo, arba liks tokiu amžinai.

Režisierius: Barry Sonnenfeld

Vaidina: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Christopher Walken ir kt.

Žaismingai „garfildiška“ komedija „Devyni gyvenimai“ kviečia į kino teatrus rugpjūčio 26 d.


BEN-HURAS (Ben-Hur)

1959 metų juosta „Ben Huras“ laikomas vienu geriausių visų laikų filmų. Kartu su „Titaniku“ ir „Žiedų valdovu: Karaliaus sugrįžimu“ „Ben Huras“ yra vienintelis kino epas, laimėjęs net 11 „Oskarų“. Kazachstane gimęs režisierius Timūras Bekmambetovas pristato naują legendinio filmo versiją.

Po 30-ies vergovės metų buvęs princas Juda Ben Huras sugrįžta į gimtuosius namus Jeruzalėje. Jį išdavęs įbrolis Mesala per šį laikotarpį iškilęs iki Romos vietininko, valdo klasta ir žiaurumu. Teisingumo siekiančiam Ben Hurui pagalbos ranką ištiesia šeichas Ilderimas. Vienintelis būdas legaliai nugalėti Mesalą – karietų lenktynės be taisyklių, kurių metu kovojama iki mirties. Ben Huras ima ruoštis.

Režisierius: Timur Bekmambetov

Vaidina: Jack Huston, Morgan Freeman, Nazanin Boniadi, Haluk Bilginer ir kt.

Didingo kino epo sugrįžimas į didžiuosius ekranus – rugpjūčio 26 d.



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino centras „Skalvija“
Kino teatras „Pasaka“
Best Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt