Keistuolė Betė
Naujiena

Ką žiūrėsime birželio mėnesį? (filmų premjeros 3-30 d.) 2016-06-15

„Aš prieš tave“ (Me Before You)

Viljamas Treinoras – galantiškas, energingas, sėkmingą bankininko karjerą pradėjęs ir gyvenimą pilnomis saujomis sėmęs jaunuolis. Tačiau visa tai subyrėjo akimirksniu, kuomet gatvėje Viljamą partrenkė motociklas. Atsipeikėjęs ligoninėje ir sužinojęs, kad niekada nebegalės valdyti savo kūno, vyras prarado bet kokį norą gyventi, apsišarvavo cinizmu ir atstūmė pačius artimiausius žmones. Tačiau vieną dieną Treinorų namų slenkstį peržengia iš pažiūros keistuolė Luiza Klark... Prasideda naujas, nuotykių ir netikėtumų, vilties ir meilės kupinas Viljamo ir Luizos gyvenimo tarpsnis, iš esmės pakeisiantis juos abu.

Kerinti pasaulyje pripažinto meilės romano ekranizacija kinuose nuo birželio 3 d.


„Vėžliukai nindzės: šešėlių įkaitai“ (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows)

Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius.

Kino teatre „Minija“ 3D žiūrėkite birželio 3-9 d., 2D – birželio 10-16 d.


„Warcraft: pradžia“ (Warcraft)

1994 metais kompanija „Blizzard Entertainment“ išleido žaidimą „Warcraft: Orcs & Humans“. Per pastaruosius 20 metų buvo išleistos dar keturios žaidimo versijos, daugybė knygų ir užkariauta milijonų kompiuterinių žaidimų entuziastų širdžių visame pasaulyje. Į kino ekranus atkeliaujanti juosta sukurta pagal pirmąjį serijos žaidimą.

Į ramią ir taikingą žmonių apgyvendintą Azeroto planetą iš mirštančio gimtojo Draenoro pasaulio Juoduoju Portalu atkeliauja orkai. Invazijai juos paskatino demonas, vardu „Liepsnojantis Legionas“, kurio tikslas – sunaikinti žmones Azerote. Žiaurus orkų vadas Gul‘Danas pasiryžęs sunaikinti žmoniją, tačiau žmonės lengvai pasiduoti neketina ir stoja į kovą. Netikėtos pagalbos jie sulaukia iš taikingos orkų giminės, kuriai vadovauja teisingasis Durotanas.

Kinuose (ir 3D) nuo birželio 10 d.


„Račetas ir Klankas“ (Ratchet & Clank)

Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis.

Kinuose (ir 3D) nuo birželio 17 d.


„O ne! O taip!” (lietuviška komedija)

Naujoje santykių komedijoje O, NE! O, TAIP! – visi meilės atspalviai: nuo absurdiškų iki komiškų, nuo pikantiškų iki jaudinančių. Komedijos prodiuseriams pavyko suburti itin margą geriausių aktorių komandą, kurioje sublizga ir naujosios kartos atstovai, ir netikėtai į ekraną sugrįžta visų laikų didžiausios kino žvaigždės. Komedija sukurta pagal australų režisieriaus Josho Lawsono scenarijų filmui „Little Death“, kuris susilaukė žiūrovų pripažinimo ir karštų įvertinimų visame pasaulyje.

Birželio 17 - 30 d. po du seansus kasdien!
 

 



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino centras „Skalvija“
Kino teatras „Pasaka“
ACME Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt