Nutrūktgalviai: Don Kichoto pėdsakais
Naujiena

Naujoje „Šreko“ prodiuserio animacijoje – labiausiai pamėgti pasakų personažai 2018-10-02

„Princas Žavusis“ – šmaikšti ir nuotaikinga animacinė komedija, kurioje trys princesės – Pelenė, Mieganti Gražuolė ir Snieguolė – sužino, kad yra įsimylėjusios TĄ PATĮ princą. Netikėta? Tai ne kas kita, kaip naujas „Šreko“ prodiuserio darbas!

Princas Žavusis nešiojasi prakeiksmą nuo pat vaikystės – visos merginos jį įsimyli iš pirmo žvilgsnio! Beviltiškai galvas pametusios damos ir jų palikti mylimieji karalystėje kelia tikrą sumaištį. Kad prakeiksmas nevirstų baisia nelaime ir nesunaikintų meilės visoje karalystėje, princas turi surasti savo tikrąją meilę iki 21-ojo gimtadienio.

Vieną dieną princas Žavusis susipažįsta su žaviąja plėšike Leonora, kuri taip pat prakeikta – jos širdis bejausmė, todėl princo kerai jos neveikia. Apsimetusi vaikinu Leonora pasiryžta lydėti princą į kupiną nuotykių ir išbandymų kelionę. Pašėlusi porelė turės praeiti nepereinamą slėnį, įveikti akmeninį monstrą, susiremti su milžinėmis bei atsilaikyti prieš nieko gero nežadančius piktosios raganos burtus. Pakeliui princui ir Leonorai bus lemta sužinoti, kas yra tikra draugystė, o galbūt... ir kas yra meilė.

Animacijoje skambančias dainas kūrė ir jas atliko pasaulio pop-muzikos princesės Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale, populiari Kinijos dainininkė G.E.M. Dainas lietuviškai atliko Giedrė Kilčiauskienė, Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė.


PREMJERA LIETUVOJE: 2018-10-26


     



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
ACME Film
UAB "Garsų pasaulio įrašai"
UAB "Theatrical Film Distribution"
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt