Drakonų sergėtoja
Naujiena

Rugpjūčio filmų gidas 2018-08-14

Nerealieji 2 (Incredibles 2)

Animacinis f.

3D/2D žiūrėkite rugpjūčio 3-16 d. 14:30 val.

Visų mėgstamiausia superherojų šeima grįžta į kino ekranus filme „Nerealieji 2“!

Tėčiui Bobui tenka sunki užduotis: jis turi prižiūrėti namus. Jau paaugusi pirmagimė dukra Violeta ir sūnus Dešas – būtų puikūs draugai ir su jais labai smagu! Tačiau jauniausias šeimos narys kūdikis Džekas-Džekas, pasirodo, turi super-galių! Kurios yra tiek smagios, kiek ir ypač pavojingos

Pasirodžius naujam piktadariui, gąsdinančiam pasaulį savo nuostabiu ir pavojingu planu, visa šeima kartu su Frozonu privalo rasti būdą veikti kartu (lengviau pasakyti, nei padaryti), ir vėl tapti Nerealūs!

Daugiau nei dešimt metų lauktame tęsinyje grįžta visi aktoriai, įgarsinę herojus pirmoje dalyje – Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Sarah Vowel, Spencer Fox, o Brad Bird lieka režisieriaus kėdėje.


Tamsiausios galios (The Darkest Minds)

Mokslinė fantastika, trileris

Žiūrėkite rugpjūčio 3-9 d. 17:30 val.

Jauna mergina Rubė net nesitikėjo, kad išgyvens siaubingą marą, kurio metu žuvo 98% pasaulio vaikų... tačiau jai pasisekė.

Visi šie vaikai, kurie išgyveno ligą, itin pasikeitė – įgavo antgamtines galias, kurias galima apibūdinti tik spalvomis: žalieji – super intelektualūs, mėlynieji – telekinetikai, geltonieji kontroliuoja elektrą, oranžiniai – mintis, ir galiausiai, raudonieji – valdo ugnį.

Rubė, nors pati to dar nesuvokia, yra viena iš galingiausių oranžinių žmonių. Patekusi į „Thurmond“ stovyklą, skirtą tokiems „galingiems“ vaikams, Rubė akimirksniu pastebi, kad visi oranžinės kategorijos vaikai vienas po kito dingsta. Bijodama dėl savo ateities mergina nusprendžia meluoti ir apsimesti, kad yra žalia – super intelektuali.

Po siaubingų kančių ištrūkusi iš šios siaubingos vietos, Rubė prisijungia prie pabėgėlių grupės. Netrukus ši naujai susikūrusi šeima supranta, kad pasaulyje, kurį valdo suaugusieji, bėgti nuo pavojaus nepakanka – jie turi panaudoti savo jėgas ir pasipriešinti, kad išliktų. Ir išgelbėtų ne tik save, bet visus pasaulio vaikus.

Režisierės Jennifer Yuh Nelson mokslinės fantastikos trileryje „Tamsiausios galios“ pagrindinius vaidmenis atlieka perspektyvūs jaunieji aktoriai Amandla Stenberg („Man esi vikas“) ir Harris Dickinson („Paplūdimio žiurkės“).


Moterys meluoja geriau. Robertėlis

Lietuviška komedija

Žiūrėkite rugpjūčio 3-16 d. 20:00 val., rugpjūčio 17-23 d. 17:15 val.

Nors Robertui jau virš keturiasdešimt, jis vis dar gyvena su mama ir yra labai laimingas. Jo laimė dar labiau padidėja, įsidarbinus nekilnojamojo turto vystytojų agentūroje. Pagaliau susiradęs solidų darbą Robertėlis pradeda mėgautis gyvenimu, kuriame jam nieko netrūksta... O tada sutinka Gretą (Justina Žiogaitė) ir viskas pamažu, bet užtikrintai ima verstis aukštyn kojom.

Greta – gražuolė kaip reikiant, tačiau tokio sunkaus charakterio, kad net patį velnią iš kantrybės išvarytų. Robertas visais būdais bando jos atsikratyti, tačiau kuo ilgiau su Greta bendrauja, tuo labiau supranta, kad po kandaus žodžio ir grubaus elgesio kauke slepiasi jautri ir trapi būtybė, kuri tiesiog ieško meilės ir užuovėjos savo sudaužytai širdžiai...

„Robertėlis” – tai romantinė komedija, kurioje tikrai netrūks gero humoro, netikėtų siužeto vingių ir iki ašarų jautrių akimirkų.

Režisierius: Andrius Žiurauskas

Vaidina: Nerijus Gadliauskas, Justina Žiogaitė-Butkienė, Džiugas Siaurusaitis, Rokas Petrauskas, Inga Norkutė, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Kristina Andrejauskaitė, Evaldas Jaras, Kristina Kazlauskaitė, Sigitas Račkys, Aldona Janušauskaitė, Ainis Storpirštis, Natalija Janičkina, Jurijus Smoriginas, Sakalas Uždavinys, Lina Rastokaitė, Jurgis Damaševičius, Sandra Daukšaitė, Tomas Žaibus, Skaistė Vievesė, Jonas Braškys, Iron Vytas, Sergej Maslobojev.


Šnipas, kuris mane išdūrė (Spy Who Dumped Me)

Veiksmo komedija

Žiūrėkite rugpjūčio 10-16 d. 17:30 val.

Los Andžele įsikūrę merginos - Odrė (Mila Kunis) ir Morgan (Kate McKinnon) - yra geriausios draugės, besimėgaujančios paprastais gyvenimo malonumais ir net neįsivaizduojančios, kad jau netrukus joms teks gelbėti pasaulį.

Viskas prasideda, kuomet į Odrės namus įsiveržia jos buvęs vaikinas Driu (Justin‘as Theroux) ir paskubomis pasako, jog jį vejasi blogi vyrukai. Pirmoji Odrės mintis – kad tas bjaurybė tokiu būdu bando ją susigrąžinti, tačiau aplink ėmus švilpti kulkoms, ji greitai pakeičia nuomonę. Bėgant nuo paslaptingų užpuolikų, nepalankios aplinkybės merginas priverčia išvykti į Europą. Pačios to nenorėdamos, merginos vis giliau klimpsta į paslaptingus konspiracinius žaidimus, vis labiau painiojasi į pavojingas žvalgybines operacijas, kol galų gale paaiškėja, kad tik nuo jų priklauso pasaulio likimas.

Režisierius: Susanna Fogel

Scenaristas: Susanna Fogel, David Iserson

Vaidina: Justin Theroux, Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan


Luisas ir ateiviai (Luis & The Aliens)

Animacinis f.

3D/2D žiūrėkite rugpjūčio 17-30 d. 14:30 val.

Oskaru už geriausią 1989 metų trumpametražį animacinį filmuką „Balansas“ apdovanotas vokiečių kino kūrėjų Christopho ir Wolfgango Lauenstenų duetas šiais metais pristato vieną iš perspektyviausių savo karjerose darbų – nuotaika alsuojantį animacinį nuotykį – „Luisas ir ateiviai“.

Filme pasakojama apie paprastą, bet be galo protingą vaikiną Luisą, kuris dienų dienas leidžia skaitydamas apie ateivius ir nežemiškus pasaulius. Tačiau literatūra ir televizinės laidos yra niekis. Luisas trokšta gyvai pamatyti ateivius. Ir vieną dieną… ši svajonė tampa realybe, kai netoli jo namų sudūžta kosminis laivas!

Pamatęs, kokie padarai iš jo išlindo, Luisas iš karto tiesia pagalbos ranką ir pažada atvykėliams padėti rasti reikiamas detales jų kosminei transporto priemonei. O kol tai nutiks, maloniai kviečia ateivius pasisvečiuoti pas save. Žinoma, ateiviai priima kvietimą. Jie net nenutuokia, kokie išbandymai ir nuotykiai jų lauks apsigyvenus Luiso namuose!

Ši pozityvi, humoro ir beprotiškų nuotykių kupina animacinė vokiečių ir danų kino kūrėjų bendra produkcija į Lietuvos kino ekranus atkeliaus jau rugpjūčio 17 dieną.


Neįmanoma misija: atpildo diena (Mission Impossible – Fallout)

Veiksmo ir nuotykių trileris

3D žiūrėkite rugpjūčio 17-23 d. 19:30 val.

Filmo „Neįmanoma misija: atpildo diena“ įvykių centre atsiduria nepailstantis slaptasis agentas Itanas Hantas (akt. Tom Cruise). Vykdant paskutinę misiją, nukrypęs nuo užduoties ir gelbėti savo komandą ėmęsis vyras suvokia patarlės „gerais noras pragaras grįstas“ prasmę. Neįvykdžius misijos šiandien pasauliui gresia katastrofa – visiškas žmonijos sunaikinimas.

Itanui ryžusis ištaisyti padarytą klaidą ir pabaigti pradėtą darbą, CŽV ima abejoti slaptojo agento lojalumu ir laiko jį nusikaltėliu. Dabar, kai vyrą medžioja ne tik samdomi žudikai, tačiau ir buvę kolegos, Itanui nelieka nieko kito kaip veikti savarankiškai ir stoti į kovą su visu pasauliu. Tačiau ar agentas, praėjusį sykį leidęs sau suklysti, pasirodys esąs pajėgiu užbėgti už akių globalinei katastrofai?

„Neįmanoma misija: atpildo diena“ – šeštoji kultinės, 1996-aisiais pirmąsyk kinuose parodytos veiksmo filmų serijos dalis. Filmo režisieriaus vairą šįsyk perėmė Christopher McQuarrie, filmų „Džekas Ryčeris“ ir „Neįmanoma misija: slaptoji tauta“ kūrėjas. Rugpjūčio 17-ą kinus pasieksiančiam filme draugiją aktoriui Tomui Cruise kino ekrane palaikys Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg ir Alec Baldwin.


Slendermenas (Slender Man)

Siaubo f.

Žiūrėkite rugpjūčio 24-30 d. 20:00 val.

Slendermenas yra bene populiariausia siaubo figūra, sukurta per pastarąjį dešimtmetį. Viskas prasidėjo 2009-aisiais, kuomet vienas interneto puslapio „Something Awful“ kūrėjų patalpino pora nuotraukų, kuriose neaiškiai matėsi aukšto, kostiumuoto, ilgomis rankomis ir tarsi migla aptrauktu veidu vyro figūra. Parašai po nuotraukomis skelbė apie keistus žmonių dingimus ir žūtis bei užsiminė, kad dėl to gali būti kaltas Slendermenas. Puslapio skaitytojai greitai pasigavo šią idėją ir per kelias dienas patys patalpino dar keliasdešimt panašaus pobūdžio nuotraukų. Taip gimė mitas apie antgamtišką būtybę, persekiojančią ir galimai žudančią žmones, ypač vaikus bei paauglius.

Jau netrukus Slendermenas tapo dviejų kino entuziastų sukurto internetinio mini serialo „Marble Hornets“ pagrindiniu herojumi bei „apsigyveno“ literatūroje ir vaizdo žaidimuose. Slendermeno galia ir poveikis nesustabdomai augo, o 2014-aisiais pavirto realia tragedija: nedideliame Milvokio valstijos Vaukešos miestelyje buvo rastas žiauriai subadytos 12-metės kūnas. Sulaikytos dvi jos bendraamžės prisipažino subadę savo draugę „Slendermeno vardu“. Pasak paauglių, tai buvo aukojimas Slendermenui, nes priešingu atveju paslaptingoji figūra būtų žiauriai išžudžiusi jų pačių šeimas. Kraupi tragedija tik paskatino susidomėjimą interneto pagimdyta antgamtine pabaisa, o dabar Slendermenas atkeliauja ir į didžiuosius ekranus.

Mažame Masačiusetso miestelyje keturios paauglės draugės surengia apeigas, kurių tikslas – panaikinti Slendermeno prakeiksmą. Tačiau kuomet netrukus po apeigų viena iš jų dingsta, likusios netrukus įsitikina, kad jokio prakeiksmo jos nepanaikino. Priešingai – atkreipė Slendermeno dėmesį, kuris, pagrobęs jų draugę, dabar medžioja ir jas.

Režisierius: Sylvain White

Scenaristas: David Birke, Victor Surge

Vaidina: Javier Botet, Joey King, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Kevin Chapma


Du ančiukai ir žąsinas (Duck Duck Goose)

Animacinis f.

Žiūrėkite rugpjūčio 31 – rugsėjo 13 d. 14:30 val.

Šiais metais Lietuvos kino teatrus pasieks naujas filmų „Šrekas“ ir „Namai“ kūrėjų darbas – animacinė komedija „Du ančiukai ir žąsinas“.

Ko gero, savo pažįstamų tarpe turite tokį senbernį vienišių, kurio bambėjimas jau gerokai įgrisęs? Jis vis dar vaizduojasi esąs kietas bičas, nors visi aplink žino – tas peraugęs paauglys jau seniai turėjo suaugti. Toks ir jis – žąsinas Pengas. Visiškai be stabdžių ir jokios atsakomybės, o pulko taisyklės jam atrodo juokingos. Tačiau tai amžinai tęstis negali. Pengui nepasiseka – jis susižeidžia skrydyje, ir kitą pavasarį jo laukia visai kitoks likimas.

Tuo tarpu du linksmai žavūs ančiukai pasimeta nuo savo pulko. Jie tikrai pražus, jeigu jais kas nors nepasirūpins. Ančiukai atsiduria būtent vienišiaus Pengo globoje, ir dabar Pengas turi surizikuoti – prisiimti atsakomybę už šiuos įžūlokus mažius. Keistoji trijulė turės tapti tikra šeima, kad po ilgos kelionės saugiai pasiektų pietus.

Įtraukiantis filmas, kurį pamils dideli ir maži žiūrovai visame pasaulyje, „Du ančiukai ir žąsinas“.


Pasakiškai turtingi (Crazy Rich Asians)

Romantinė komedija

Žiūrėkite rugpjūčio 31 – rugsėjo 6 d. 17:30 val.

Filmas „Pasakiškai turtingi“ pasakoja dviejų jaunų įsimylėjėlių Reičel ir Niko istoriją. Iš pirmo žvilgsnio istorija niekuo neypatinga: Reičel – Niujorko universiteto ekonomikos dėstytoja, kuriai žadama puiki karjera. Nikas – tame pačiame universitete dėstantis istorijos profesorius. Reičel gimusi Niujorke, Niko šeima tebegyvena Singapūre.

Abu jauni, ryžtingai siekiantys savo tikslų ir besimėgaujantys vienas kito meile. Vis tik yra viena mažytė detalė, kurios Reičel nežino - Niko šeima yra viena turtingiausių Azijoje. Vengdamas bereikalingo dėmesio, vaikinas nuo aplinkinių šią detalę slepia. Todėl Nikui paprašius kartu vykti į geriausio jo draugo vestuves gimtinėje, Reičel laukia daugybė netikėtumų...švelniai pasakius.

Nuvykus į Singapūrą, mergina netenka žado tiesiogine ta žodžio prasme. Tokios prabangos ji ne tik kad neįsivaizdavo – ji net negalvojo, kad tokia įmanoma. Atsigavusi nuo pirminio šoko, Reičel netrukus susiduria su kita problema. Valdinga ir savo nuomonę visais klausimais turinti Niko motina Eleanora (akt. Michelle Yeoh) atvirai pareiškia, kad Reičel jos sūnui - per prasta. Lyg to būtų maža, vestuvėse Niką tarsi bitės medų apspinta gražiausios Azijos moterys, trokštančios tapti jo žmona. Reičel teks atsispirti aplinkinių spaudimui, nugalėti savus kompleksus ir pakovoti dėl savo laimės.

Režisierius: Jon M. Chu

Scenaristas: Peter Chiarelli

Vaidina: Michelle Yeoh, Ken Jeong, Awkwafina, Constance Wu, Henry Golding, Gemma Chan


Alfa (Alpha)

Drama, istorinis, nuotykių f.

Žiūrėkite rugpjūčio 31 – rugsėjo 6 d. 20:00 val.

Įspūdinga istorija, nutikusi prieš dvidešimt tūkstančių metų ir visiems laikams pakeitusi mūsų pasaulį.

Mūsų gyvenime šuo yra užėmęs ypatingą vietą ir ne veltui vadinamas geriausiu žmogaus draugu. Tačiau ar kada susimąstėte, nuo ko viskas prasidėjo? Šis, kvapą gniaužiančių vaizdų kupinas filmas pasakoja būtent šią istoriją.

Maždaug prieš 20 000 metų, žemę kaustant ledynmečiui, stipriausi genties vyrai išsirengė į bizonų medžioklę, turėjusią aprūpinti gentį maistu prieš užslenkant atšiauriai žiemai. Kartu su jais į savo pirmąją medžioklę ėjo ir jaunas vaikinukas Keda (aktorius Kodi Smit-McPhee). Deja, likimas buvo negailestingas: atsidūręs tiesiai prieš įniršusių bizonų bandą, Keda buvo sužeistas. To meto įstatymai buvo žiaurūs: negalintis savimi pasirūpinti genties narys būdavo be gailesčio paliekamas mirti. Toks likimas laukė ir Kedos, tačiau jaunas, gyvybingas jo organizmas atsilaikė.

Visai netoli tos vietos merdėjo ir dar viena būtybė: nusilpęs vilkas, atsiskyręs nuo savo bandos. Sužeistam, alkanam ir sušalusiam vaikinui pagailo surasto žvėries ir jis parsinešė vilką į savo surastą užuovėją. Iš žmogaus gaunant maisto, vandens ir šilumos, laukinio žvėries priešiškumą pamažu ėmė keisti prielankumas. O kai abu sustiprėjo tiek, kad jau galėjo keliauti, tarp jų jau buvo užsimezgusi pirmoji žmogaus ir žvėries draugystė. Suprasdamas, kad privalo grįžti į savo gentį, kol neužklupo viską naikinanti žiema, Keda kartu su vilku patraukė į sunkią, pavojų kupiną kelionę, kurioje jie galėjo pasikliauti tik vienas kitu. Tai buvo kelionė, po kurios žmonija visiems laikams įsigijo neatskiriamą draugą, bičiulį ir pagalbininką – šunį.

Įspūdingi istoriniai vaizdai, pavojingi nuotykiai bei jaudinanti žmogaus ir žvėries draugystės istorija – filme „Alfa“, kuris Lietuvoje pradedamas rodyti rugpjūčio 31 dieną.

Režisierius: Albert Hughes

Prodiuseris: Andrew Rona

Scenaristas: Daniele Sebastian Wiedenhaupt

Vaidina: Natassia Malthe, Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino centras „Skalvija“
Best Film
nSoft
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt