Drakonų sergėtoja
Naujiena

Birželio filmų gidas 2018-05-24

Kol dar neatėjo audra (Adrift)

Romantinė drama, veiksmo f. N-13, anglų k.

Birželio 1-7 d. 17.30 val.

Žmogaus valia ir meilė stipresnės už bet kokią stichiją. Jausminga istorija „Plauk su manimi“. 

Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas (aktoriai Shailene Woodley ir Sam‘as Claflin‘as) susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures.

Kelionės pradžia buvo panaši į pasaką: palankus vėjas, maloni šiluma ir niekieno netrukdoma vienatvė neaprėpiamose vandens platybėse. Tačiau Tamė ir Ričardas net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. Patyrę triuškinančią gamtos jėgą, jaunuoliai tik per stebuklą liko gyvi – Ričardui lūžo keli šonkauliai ir koja, o Tamė apskritai atsipirko vos keliais nubrozdinimais ir sumušimais. Vis tik situacija atrodė beviltiška: jachta suniokota beveik nepataisomai, radijas – taip pat, maisto ir vandens atsargų beveik nelikę, o iki artimiausios sausumos – Havajų – bent pora tūkstančių kilometrų. Tačiau Tamė nusprendžia nepasiduoti.

Jaudinanti ir kvapą gniaužianti istorija apie drąsą, pasiaukojimą bei meilę „Kol dar neatėjo audra“ Lietuvoje pradedama rodyti biželio 1 dieną.

Režisierius: Baltasar Kormakur

Scenaristas: Jordan Kandell

Vaidina: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Grace Palmer


Dvi uodegos (Two tails)

Animacinis f. dubliuotas lietuviškai.

Birželio 8-21 d. 14.30 val.

Filmuko istorija sukasi aplink neįtikėtinas dviejų draugų – katino Makso ir bebro Bobo –  nuotykius. Bobas stengiasi rasti harmoniją ir ramiai sau gyventi, o padauža ir vis vietos po saule negalintis surasti Maksas trokšta išgarsėti visame pasaulyje. Ir vieną dieną jam pasitaiko puiki galimybė – jis, kartu su savo bičiuliu Bobu, privalo sustabdyti piktavalius ateivius, atkeliavusius į Žemės planetą dėl retų gyvūnų medžioklės.

Tačiau, stoję akis į akį su ateiviais, Bobas ir Maksas suvokia, jog ne visi jie yra blogi. Tarp jų yra trys jauni geraširdžiai, šiek tiek arogantiški ir labai pozityvūs ateiviai Zikas, Zaka ir Zukas, kurie taip pat nori sunaikinti jų piktavalių gentainių Niežulių planus sumedžioti pačius rečiausius visatos gyvūnus į jų kosminį zoologijos sodą. Susidūrimas su kitos galaktikos gyventojais ir naujai užmegzta draugystė taps didžiausiu Bobo ir Makso nuotykiu, kuris pakeis jų gyvenimą negrįžtamai!!!

Ar Maksui ir Bobui su naujais draugais pavyks sustabdyti piktavalių ateivių kėslus, sužinosime jau nuo birželio 8 dienos animaciniame filme „Dvi uodegos“.

Režisieriai: Natalija Nilova, Viktoras Azejevas


Juros periodo pasaulis. Kritusi karalystė (Jurassic World: Fallen Kingdom)

Epinis veiksmo ir nuotykių filmas. N-13, anglų k.

Birželio 8 – 14 d. 19.50 val. (3D), birželio 15-21 d. 17.15 val. (2D)

Po dramatiškų įvykių, kuomet iš narvų ištrūkę dinozaurai sunaikino prabangų „Juros periodo pasaulio“ pramogų parką, prabėgo treji metai. Žmonėms palikus Isla Nublar salą, dinozaurų gyvenimas verda laukinės gamtos prieglobstyje. Didingų gyvūnų ramybę sudrumsčia miegančiu laikyto ugnikalnio išsiveržimas, keliantis grėsmę jų išlikimui. Buvusi pramogų parko vadovė Kler (akt. Bryce Dallas Howard), lydima kolegos Ouveno (akt. Chris Pratt), ryžtasi sugrįžti į pavojų kupiną Isla Nublar ir išgelbėti pražūčiai pasmerktus dinozaurus. Mokslinės ekspedicijos nariams atvykus į lavos liežuvių talžomą vietovę, paaiškėja, jog gelbėjimo operacija tėra priedanga, už kurios slypi sąmokslas, planetai galintis grąžinti santvarką, neregėtą nuo priešistorinių laikų. Norint ištrūkti ir užkirsti kelią piktadarystėms, komandai prireiks tikrų tikriausio stebuklo…

Viena sėkmingiausių visų laikų kino franšizių į kino ekranus sugrįžta praėjus 25-eriems metams po pirmo pasirodymo juose, sugrąžindama ne tik žiūrovų pamėgtus personažus, tačiau ir eilę kvapą gniaužiančių dinozaurų. Steveno Spielbergo pradėta odisėja žiūrovams padovanojo jau 4 serijos filmus, apdovanotus už garso ir vaizdo efektus, pamėgtus kritikų ir žiūrovų bei įvertintus aukščiausiais balais. Ką atneš 5-asis filmas? „Tai, kas atims amą!“, – užtikrintai kalba filmo režisierius J.A. Bayona. Sveiki atvykę į Juros periodo pasaulį!

Režisierius: J.A. Bayona

Scenarijus: Derek Connolly, Colin Trevorrow

Vaidina: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Jeff Goldblum


Dėl visko kalta meilė (Tout le monde debout)

Romantinė komedija. N-13, prancūzų k.

Birželio 8-14 d. 17.30 val.

Sakoma – nežaisk su jausmais, nes gali būti nugalėtas savo paties žaidime.

Filmas „Dėl visko kalta meilė!“ turi tai, kas mums patinka prancūzų komedijose – romantika, subtilus viliojimo menas ir… neįtikėtinai kurioziškos situacijos, kurios tiesiog persekioja pagrindinį herojų! Žinomas komedijų kūrėjas ir aktorius Franck Dubocs ištraukia iš šio žanro ir sėkmingai suklijuoja viską, kas ryšku ir kontraversiška.

Filmo siužeto centre – sėkmingas verslininkas Žoslenas, kuris yra toks savanaudis mergišius, kad jau pats nuo savęs pavargęs. Moterų viliotojo išradingumui atkreipti į save dėmesį nėra ribų. Kartą, norėdamas suvilioti jauną gražią slaugę, jis apsimeta neįgaliojo vežimėlyje įkalintu vyru. Bet tada ji pristato savo seserį, turinčią negalią ir dienas leidžiančią invalido vežimėlyje. Tačiau nutinka keistas dalykas… Jausmams imant viršų, Žoslenas tampa savo paties apgaulės įkaitu – atskleisti tiesą darosi vis sunkiau ir sunkiau.

Romantiška ir drastiška komedija „Dėl visko kalta meilė!“ – apie meilės galią, kuriai pavaldus kiekvienas, nepriklausomai nuo fizinių galimybių ir aplinkybių. Ieškokite kinuose jau šį pavasarį, nuo birželio 8 dienos!

Režisierius: Franck Dubosc

Vaidina: Franck Dubosc („Ateiviai: Revoliucija“, „Disko“, „Asteriksas Olimpinėse žaidynėse“), Alexandra Lamy („Seksomanai“, „Laimingasis Lukas“), Elsa Zylberstein („(Ne)laukti sveciai“), Gérard Darmon („Sąžiningas vagis“, „Asteriksas ir Obeliksas: misija Kleopatra“), Caroline Anglade ir kiti.


Oušeno 8 (Ocean‘s 8)

Veiksmo komedija. N-13, anglų k.

Birželio 15-21 d. 20.00 val., birželio 22-28 d. 17.30 val.

Režisierius Steven‘as Soderbergh‘as pasauliui padovanojo nepamirštamą „Oušeno vienuoliktuką“, po kurio sekė dar du ne mažiau sėkmingi filmai. Atėjo laikas susipažinti su anos gaujos vado Denio Oušeno sesute Debe (aktorė Sandra Bullock).

Kaip ir broliukas, Debė surenka viskam pasiryžusių, savo srityse geriausių pramuštgalvių šutvę ir ima planuoti tobulą vagystę. Jos taikinys – madų pasaulio „Oskarai“: Niujorko Metropoliteno muziejaus Kostiumų instituto pokylis arba tiesiog „Met Gala“. Debė žino, kad jame dalyvausianti aktorė Dafnė Kliuger (Anne Hathaway) segės neprilygstamą deimantų vėrinį, kainuojantį 150 mln. dolerių. Būtent į jį merginos ir nusitaiko.

Režisierius: Gary Ross

Scenaristas: Gary Ross, Olivia Milch

Vaidina: Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina


Iš meilės Pablui (Loving Pablo)

Drama, veiksmo, biografinis f. N-16, anglų k.

Birželio 22-28 d. 20.00 val.

Kai žymiausia Kolumbijos žurnalistė Virginija Vallejo (akt. Penélope Cruz) yra pakviečiama į garsiausio pasaulyje narkotikų barono Pablo Eskobaro (akt. Javier Bardem) vakarėlį, suviliota jo charizmos, Virginija užmezga aistringą meilės romaną su Eskobaru, nepaisant to, kad jis yra vedęs ir šeimą turintis vyras.

Pablo Eskobarui stengiantis pagerinti sostinės gyventojų gyvenimą ir pradėjus siekti politinės karjeros, žurnalistė pagaliau ima suvokti tikrąją Eskobaro galią valdant narkotikų imperiją ir jos platinamus milžiniškus narkotikų kiekius.

Galiausiai nusikalstamas verslas ir pati Virginija patraukia narkotikų kontrolės agentūros agento Shepardo (akt. Peter Sarsgaard) dėmesį, kuris ieško būdų sustabdyti Eskobaro smurtą ir terorą, sudraskiusius visą šalį.

Režisieriaus Fernando León de Aranoa biografinė drama yra paremta 2008 metais išleistais ir bestseleriu tapusiais žurnalistės Virginia Vallejo memuarais „Mylėti Pablą, nekęsti Eskobaro“, kuriuose ji ne tik apibūdina savo romantiškus santykius su P. Eskobaru, bet ir atskleidžia jo sąsajas su kelių skirtingų šalių prezidentais, Karibų diktatoriais ir aukštus postus užimančiais politikais.

Režisavo: Fernando León de Aranoa („Tobula diena“, „Sabina“)

Vaidina: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo, Óscar Jaenada, Fredy Yate, Ricardo Niño, Pedro Calvo, Joavany Alvarez, David Valencia.


Papuolei! (Tag)

Komedija. Anglų k.

Nuo birželio 29 d. 17.30 val.

Penki draugeliai – Hogis (Ed‘as Helms‘as), Džeris (Jeremy‘is Renner‘is), Kalahanas (Jon‘as Hamm‘as), Rendis (Jake‘as Johnson‘as) ir Seiblas (Hannibal‘as Buress‘as) – kiekvieną gegužės mėnesį žaidžia gaudynes. Ir taip – jau trisdešimt metų, nuo pirmos klasės. Paskutinį kiekvieno pavasario mėnesį visi kiti dalykai – darbas, šeima ir pan. – jų gyvenime tampa absoliučiai nesvarbūs. Tikslas vienintelis – netikėtai užklupti kurį nors iš likusių keturių, jį paliesti, surikti „Papuolei!“ ir nešti muilą.

Džeris yra žaidimo profas: per visus tris dešimtmečius jis vienintelis iš grupės sugebėjo išvengti visų spąstų. Tačiau šių metų gegužę vyks jo vestuvės. Kitaip tariant – puiki proga likusiems keturiems užklupti Džerį nepasiruošusį. Žinoma, jei toks dalykas kaip „nepasiruošęs Džeris“ apskritai įmanomas.

Kuriozinė komedija „Papuolei!“ kinuose nuo birželio 29 dienos.

Režisierius: Jeff Tomsic

Vaidina: Jeremy Renner, Ed Helms, Isla Fisher, Annabelle Wallis, Jon Hamm, Jake Johnson


Sicario 2: kartelių karai (Sicario: Day Of The Soldado)

Kriminalinis, veiksmo f. Anglų k.

Nuo birželio 29 d. 20.00 val.

Pirmoje „Sicario“ dalyje naivios FTB agentės akimis stebėjome negailestingą, žiaurų ir jokių taisyklių nepaisantį narkotikų karą JAV-Meksikos pasienyje. Praėjus trejiems metams, Pietų Amerikos narkotikų karteliai atrado naują pajamų šaltinį: už nemenką atlygį jie padeda į JAV teritoriją patekti džihado kovotojams.

Iškilus naujai grėsmei, aukščiausi JAV pareigūnai atriša rankas specialiajam savo agentui Metui Greiveriui (akt. Josh‘as Brolin‘as). Šis kreipiasi pagalbos į savo seną pažįstamą – paslaptingąjį Alechandrą (Benicio Del Toro). Pastarasis suorganizuoja vieno narkotikų kartelio vaideivos dukters pagrobimą, taip tikėdamasis sukelti kartelių tarpusavio karą. Tačiau šiam planui nepavykus, o įvykiams pasisukus labai netikėta linkme, Alechandras priverčiamas pergalvoti savo prioritetus ir vertybes.



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino teatras „Pasaka“
ACME Film
nSoft
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt