Keistuolė Betė
Naujiena

Sausio filmų gidas 2017-12-29

KOKO (Coco)

Animacija, šeimai

Žiūrėkite ir 3D nuo sausio 5 d.

FILMAS BUS DUBLIUOTAS LIETUVIŠKAI

Kartą per metus mūsų protėviai grįžta į mūsų pasaulį, kad dar kartą pamatytų savo šeimas ir draugus. Bet niekas niekada nebuvo aplankęs jų – mirusiųjų – pasaulio. Iki šiol.

Nepaisant griežto savo šeimos draudimo domėtis muzika, dvylikmetis Migelis negali atsispirti kerinčiai muzikos magijai. Jis svajoja tapti garsiu muzikantu ir dainininku, kaip ir jo dievukas Ernesto de la Cruzas. Siekdamas bet kokia kaina įrodyti save talentą, Migelis drauge su šunimi Dante netikėtai patenka į paslaptingą vietą. Pasirodo – tai mirusiųjų pasaulis, kuriame Migelis pagaliau išsiaiškins seną savo šeimos paslaptį, kodėl gi jų giminėje nuo seno muzika yra tapusi baisiausiu tabu.
Mes visi esame dalis to, kas buvo prieš mus. Jaudinati animacinė muzikinė nuotykių istorija „Koko“ pasakoja apie gyvenimą ir mirtį, šeimą ir tuos šeimos narius, kurių mes jau nepamename, bet visi jie yra mūsų giminės dalis.

Ypatingai vaizding gražią muzikinę pasaką pristato režisierių duetas „Oskaro“ laureatas Lee Unkrichas („Žaislų istorija 3“, „Žuviukas Nemo“, „Monstrų biuras“) ir Adrian Molina. Animaciniams personažams savo balsus „paskolino“ aktoriai Gaelis García Bernalis, Anthony Gonzalezas, Benjaminas Brattas, Sofia Espinosa, Selena Luna ir kiti.

Režisavo: Lee Unkrich („Žaislų istorija 3“, „Žuviukas Nemo“, „Monstrų biuras“), Adrian Molina
Vaidina: Gael García Bernal, Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Renee Victor, Ana Ofelia Murguía, Jaime Camil, Sofia Espinosa, Luis Valdez, Lombardo Boyar, Edward James Olmos, Alanna Ubach, Selena Luna


Tūnąs tamsoje: paskutinis raktas (Insidious: The Last Key)

Siaubo f.

Žiūrėkite sausio 5-11 d.

Kraupūs, nepaaiškinami ir kraują stingdantys reiškiniai siaubo juostoje „Tūnąs tamsoje: paskutinis raktas“. 

Pirmasis „Tūnančio tamsoje“ serijos filmas pasirodė prieš septynerius metus – 2010-aisiais. Malaizijoje gimusio australo James‘o Wan‘o režisuota juosta apie komoje esantį berniuką, kurio siela klajoja po anapusinį pasaulį, iš karto sužavėjo siaubo žanro mėgėjus ir sulaukė didžiulio populiarumo visame pasaulyje. 2013 m. pasirodė pirmosios dalies tęsinys, o 2015 m. – juosta, pasakojanti istorijos priešistorę. Dabar atėjo laikas ketvirtajam serijos filmui, kurio įvykiai, pasak gandų (scenarijaus detalės kruopščiai slepiamos), žiūrovus atves tiesiai į pirmojo filmo pradžią.

Trečiajame serijos filme padėjusi paauglei Kvin susitaikyti su mirusios motinos dvasia, parapsichologė Eliza (aktorė Lin Shaye) sulaukia naujo „užsakymo“. Jos paprašoma ištirti keistus, gąsdinančius reiškinius, vykstančius nuošaliame name Naujosios Meksikos valstijoje. Atvykus apžiūrėti namo, Elizai užima kvapą: tai yra jos pačios vaikystės namai. Namai, kuriuose dėjosi keisti, nepaaiškinami ir mažą mergaitę Elizą bauginę dalykai. Užaugusi ji sugebėjo nuslopinti šiuos prisiminimus, tačiau dabar, vėl stovint vaikystės name, tuometiniai Elizos siaubai pamažu ima sugrįžti. Moteris turės pasitelkti visą savo išmintį, žinias ir nuovokumą, kad pasinertų į bauginančią būseną, pasižiūrėtų savo baimei į akis ir atsakytų į klausimus, nuo kurių taip ilgai bėgo.

Kraują stingdanti ketvirtoji serijos dalis „Tūnąs tamsoje: paskutinis raktas“ Lietuvoje pradedama rodyti sausio 5 dieną.


Aukšta klasė 3 (Pitch Perfect 3)

Muzikinė komedija

Žiūrėkite sausio 12-18 d.

Prieš dvejus metus rodytame filme „Aukšta klasė 2“, Bardeno universiteto merginų grupė „The Bellas“ iškovojo teisę savo šalį atstovauti tarptautinėse a capella varžybose. Triuškinančią pergalę iškovojusios balsingos gražuolės trečiojoje filmo dalyje – jau nebe studentės. Į suaugusiųjų gyvenimą įžengusios merginos ilgisi studentiškų dienų ir viena kitos, o ir rasti tinkamą darbą pasirodo esą ne taip jau paprasta. Sykį „The Bellas“ pasisėdėjimą bare vainikuoja netikėtai gautas pasiūlymas leistis į gastroles užsienyje. Draugėn paskutinį kartą susibūrusios merginos ryžtasi driokstelėti iš visos širdies – juk tai – paskutinis jų pasispardymas ant scenos!

Režisuoti trečiąją kultinio filmo „Aukšta klasė“ dalį ėmėsi režisierė Trish Sie, anksčiau nufilmavusi juostą „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“. Moters sąskaitoje – ir Grammy apdovanojimas, pelnytas už grupei OK Go režisuotą vaizdo klipą dainai „Here It Goes Again“. Kaip tikina režisierė, trečioji filmo dalis – paskutinis merginų pasilinksminimas ant scenos, tad ir paskutinį serijos filmą ji sukūrė vertą šio titulo!

Scenarijus: Kay Cannon, Mike White
Vaidina: Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Elizabeth Banks, John Lithgow, Brittany Snow, Hana Mae Lee, Ruby Rose


Grąžinti Nepriklausomybę

Lietuviška nuotykių komedija, drama

Žiūrėkite nuo sausio 19 -d.

„Grąžinti nepriklausomybę“ – debiutinė Olego Šurajevo komedija nepriklausomybės šimtmečio proga.

Pirmasis Lietuvos prezidentas Antanas Smetona po šimto metų grįžta į Lietuvą. Jį lydi kiti Nepriklausomybės akto signatarai – Basanavičius, Stulginskis ir Klimas. Nespėję atsigauti nuo šoko, kurį jiems įvarė tokie modernūs išradimai, kaip siurblys robotas, tautos didvyriai sužino, kad jų pasirašytas aktas... guli Berlyne! O kas kitas jį grąžins, jei ne patys signatarai...

Kaip herojams seksis kelionė į Vakarus? Ar lenkais galima pasitikėti? Kieno tėvas yra Jonas Basanavičius? Dar daugiau klausimų ir atsakymų – Olego Šurajevo komedijoje „Grąžinti nepriklausomybę“ nuo sausio 19 d.

Režisierius: Saulius Baradinskas
Vaidina: Ramūnas Cicėnas, Gediminas Storpirštis, Algirdas Dainavičius, Martynas Nedzinskas, Marius Repšys, Giedrė Giedraitytė ir kiti.


Vabaliukų istorijos (Tall Tales)

Animacija, šeimai

Žiūrėkite nuo sausio 19 d.

„Vabaliukų istorijos“ vaikučius kviečia į spalvingą, nuotaikingą ir žavintį magiško sodo pasaulį. 

Nuošaliame spalvingo sodo kampelyje, kur nepasiekia žmonių akys, gyvena patys įvairiausi vabaliukai – bitelės, boružėlės, skruzdėlytės, drugeliai, jonvabaliai ir daugybė kitų. Visi vieni kitus pažįsta, bendrauja, dirba, draugauja, linksminasi ir padeda vieni kitiems. Tiesa, gyvenant tarp daugybės draugų, kartais būna sunku surasti savo vietą, bet jie stengiasi. Nes kiekvienas vabaliukas žino savo pareigas ir darbus, kuriuos atlikdami savo namus jie pavertė tikru rojaus kampeliu.

Vieną dieną į jų namus atkeliauja svirplys Apolonas – dainininkas, fokusininkas ir artistas. Visi vabaliukai tiesiog sužavėti jo pasirodymo ir nuostabaus balso. Savo ruožtu Apoloną sužavi vietinių bičių karalienė Margarita. Apie tai sužinojusi, pikta Margaritos pusseserė, vapsva Vendė pasinaudoja gera Apolono širdimi ir, įviliojusi Margaritą į spąstus, ją pagrobia. Dingus karalienei, Vendė planuoja pati užimti jos vietą ir tapti nuostabaus sodo kampelio karaliene ir šeimininke. Supratęs, kad prieš savo norą tapo užpuolikų sąjungininku, Apolonas nusprendžia padaryti viską, kad išvaduotų Margaritą iš nelaisvės ir kartu su kitais nuostabiojo sodo gyventojais išlaisvinti naujuosius savo namus.

Lietuviškai dubliuota animacinė pasaka sukurta pagal didžiulio populiarumo sulaukusias prancūzo rašytojo ir dailininko Antoon‘o Krings‘o knygeles „Maži juokingi vabaliukai“, kurių visame pasaulyje parduota daugiau nei 20 milijonų.

Režisierius: Arnaud Bouron, Antoon Krings
Scenaristas: Arnaud Delalande, Christel Gonnard


Bėgantis labirintu: vaistai nuo mirties (Maze Runner: Death Cure)

Veiksmo, trileris, mokslinė fantastika

Žiūrėkite nuo sausio 26 d.

Trečioji filmų „Bėgantis labirintu“ dalis užbaigs šią kino trilogiją ir atsakys į visus dar neatsakytus klausimus.
Tapę žiauraus eksperimento dalyviais, įveikę mirtingai pavojingus labirintus ir skaudžiai netekę gerų draugų, keletas išlikusiųjų po šio mirtino eksperimento pagaliau suvokia, kad jų kančios dar nesibaigė. Šis mažas draugų būrys turi laikytis išvien ir iki paskutinio atodūsio kovoti už savo gyvybę ir ieškoti pabėgimo. Šįkart Tomui (akt. Dylan O'Brien), siekiant ištrūkti pačiam ir išgelbėti bičiulius, teks įveikti patį sudėtingiausią labirinto etapą. Jaunuoliai tikisi, mirtinais išbandymais nusėtas labirintas savo pabaigoje slepia galybę metų ieškotą išėjimą. Ar jiems pagaliau pavyks ištrūkti iš labirinto? O gal išėjimo išvis nėra?

„Maze Runner: The Death Cure“, kaip ir pirmosios dvi dalys, sukurtas pagal amerikiečių rašytojo Jameso Dashnerio bestselerį. Visas dalis ekranizavo režisierius Wesas Ball'as, o aktorių komandoje ir vėl pamatytsime nuo pirmojo filmo pažįstamus Dylaną O'Brieną, Kaya Scodelario, Thomą Brodie-Sangsterį, Ki Hong Lee ir kitus.
 



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Best Film
UAB "Garsų pasaulio įrašai"
ACME Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt