Raganosis Rino
Naujiena

Spalio filmų gidas 2017-10-19

Normalios bobos eina OUT!

Spalio 4 d. 19:30 val.

Normalios bobos žino kaip (Ne)taupyti! Ir dar jos žino, jog „dviejų už vieną“ principas meilei ir artimiesiems negalioja! Todėl šįkart kartu su „Normalių bobų“ siela Dovile Filmanavičiūte, JOS renkasi žiūrėti pagal geriausias prancūziškas tradicijas susuktą komediją - „Gobšius!“! Tik spalio 4 dieną kviečiame visas į išankstinę premjerą, kurią bus galima pamatyti visoje Lietuvoje.

 


Gopšius! (Radin!)

Spalio 6-12 d. 17:30 val. (SVARBU: Seanso nebus spalio 10 d.)

Komedija

Fransua Gotjė – talentingas smuikininkas – turi vieną didžiulę ydą. Jis yra užkietėjęs gobšuolis! Kiekvienas papildomai išleistas centas jam kelia paniką ir verčia dar labiau „pasispausti“. Taupymas – didžiausias Fransua džiaugsmas. Gobšuolio gyvenimas pasikeičia neatpažįstamai, kuomet jis susipažįsta su naująja orkestro violončelininke Valeri. O netikėtai atsiradusi dukra sukelia nemenkų iššūkių. Tiek naujoji meilė, tiek dukra regi Fransua tokį, koks jis nėra. Dangstydamasis melu, Fransua bando tapti geresnis, tačiau net mažytė klaidelė gali labai brangiai kainuoti.

Filmas prancūzų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Fred Cavayé

Vaidina: Dany Boon , Laurence Arné , Noémie Schmidt , Patrick Ridremont , Christophe Canard

 


Mano mažasis ponis (My Little Pony Movie)

Spalio 6-19 d. 14:30 val. Tik 2D formatu.

Animacinis filmas

Ponių šalies draugystės princesė Žėrutė kartu su penkiomis ištikimosiomis draugėmis Obuoliuke, Vaivorykšte, Rausvute, Skraiduke ir Deimantuke laimingos gyvena savo karalystėje. Kol vieną dieną jų džiaugsmą, draugystę ir žaidimus pertraukia paslaptingas juodas debesis, pakibęs virš Ponių miesto. Netrukus paaiškėja, kad piktasis Karalius Uraganas ir jo padėjėja, grėsminga vienaragė nulaužtu ragu Šešėlė kėsinasi užimti laimingąjį Ponių miestą.

Žėrutė su draugėmis pasiryžta išgelbėti gimtąjį miestą ir išsiruošia toli už Ponių šalies ribų. Į kelionę, kurioje jų laukia daugybė nuotykių, iššūkių, išbandymų ir naujų draugų. Poniukių pasiryžimas, užsispyrimas ir už visus išbandymus stipresnė draugystė nugalės visas kliūtis ir suras paslaptingą ginklą, padėsiantį nugalėti Karalių Uraganą. 

Lietuviškai filmo herojus įgarsino: Žėrutę - Neringa Nekrašiūtė; Kniauklį - Giedrius Arbačiauskas; Šešėlę - Ugnė Žirgulė; Rausvutę - Indrė Endriukaitė; Nuožmūną - Algirdas Dainavičius; Skraidukę - Inga Mikutavičiūtė; Kapitonę Plunksną - Neringa Varnelytė; Karalių Uraganą- Andrius Žiurauskas.


Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas?

Nuo spalio 6 d.

Lietuviška komedija

Paskutinis romantikas žemėje ir nelabai vykęs stand-up komikas Benas įsitikinęs, kad jie su Atėne – ideali pora. Deja, taip atrodo tik jam... Kai romantiškos vakarienės restorane metu Atėnė palieka Beną, jis prisiekia, kad per septynias dienas susigrąžins didžiąją savo gyvenimo meilę. Tačiau mergina sugrįžti nesiruošia. Dainininke svajojanti tapti Atėnė gyvenimo džiaugsmą, po to, kai paliko Beną, atrado su Sauliumi, gerokai vyresniu ir vyriškesniu odontologu. 

Odontologai - vienintelės profesijos žmonės, kurių, po to, kai girtas mokyklos dantistas išrovė du sveikus dantis, Benas bijo ir negali pakęsti. Nežinodamas, kaip susigrąžinti mylimąją, Benas į pagalbą pasitelkia geriausią draugą, pusgalvį Rokelį. Draugai sutaria, kad reikia ryžtingai susigrąžinti Beno gyvenimo meilę. Taip Benas įsivels ne į vieną iki ašarų juoktis priversiančią situaciją... 

Režisierius: Andrius Žiurauskas

Vaidina: Justinas Jankevičius, Elžbieta Latėnaitė, Ainis Storpirštis, Emilija Latėnaitė, Dainius Kazlauskas. 


Sniego senis (Snowman)

Spalio 13-19 d.

Kriminalinė siaubo drama

Oslą krečia mįslingų žmogžudysčių serija – kasmet iškritus pirmajam sniegui pagrobiama ir žiauriai nužudoma moteris. Manydamas, jog į miestą atklydo serijinis žudikas, tirti nusikaltimų imasi detektyvas Haris Houlas (akt. Michael Fassbender), pastebintis, jog visi žmogžudysčių taikiniai – ištekėjusios moterys, kurių mirties vietoje išdygsta sniego senis. Pasitelkdamas geriausius specialistus Haris ima sekti žudiko pėdsakais tikėdamasis išnarplioti painią dėlionę iki kol iškris pirmasis sniegas. Tačiau ar bebaimis detektyvas netaps pirmuoju vyru, pakliuvusiu į serijinio žudiko pinkles?..

„Sniego senis“ sukurtas remiantis to paties pavadinimo norvegų rašytojo ir muzikanto Jo Nesbø knyga. Knygų seriją apie intelektualų detektyvą-alkoholiką parašęs vyras filmo kūrėjams padiktavo idėją „Sniego senį“ paversti filmų serija. Istorijos potencialą liudija ir režisieriaus Martino Scorsese noras ekranizuoti šią istoriją. Galiausiai, prispaustas darbų gausos, režisieriaus kėdę vyras užleido švedui Tomasui Alfredsonui, pats perimdamas prodiuserio pareigas ir padėdamas į filmavimo aikštelę sukviesti žvaigždyną, besifilmuojantį tik aukščiausios prabos filmuose.

Režisierius: Tomas Alfredson

Scenarijus: Hossein Amini, Peter Straughan

Vaidina: Michael Fassbender, J. K. Simons, Charlotte Gainsbourg, Rebecca Ferguson, Val Kilmer, Chloe Sevigny

Amžiaus cenzas: N-18 (planuojamas)


Didžiapėdžio vaikis (Son of Bigfoot)

Spalio 20-26 d.

Animacinis filmas

„Alvino ir burundukų“ kūrėjai pristato linksmą, nuotykių ir staigmenų kupiną filmą visai šeimai, atskleidžiantį vieną didžiausių žmonijos paslapčių apie paslaptingąjį Didžiapėdį, kuris iš tiesų nėra jau toks paslaptingas.

Aplinkinių keistuoliu vadinamas Adamas ir pats jaučia, kad yra kitoks: nukirpti plaukai jam atauga pernakt, o naujus batus jis išauga vos per savaitę. Berniukas numano, kad tai susiję su kažkada iš namų išėjusiu jo tėčiu, todėl ryžtasi leistis į kelionę ir jį surasti. Galite tik įsivaizduoti Adamo nuostabą, kai paaiškėja, kad jo tėtis yra ne kas kitas, o legendinis Didžiapėdis! Maža to – berniukas sužino, kad ir pats yra apdovanotas ypatingomis galiomis. Deja, Adamo pėdsakais į mišką atseka ir klastingi, jau seniai Didžiapėdį sugauti norintys piktadariai. Adamas kartu su tėčiu stoja į kovą, kad apgintų savo naujuosius namus.


Globalinė audra (Geostorm)

Spalio 20-26 d.

Veiksmo trileris, sci-fi

Žemę vis dažniau siaubiant gamtinėms stichijoms, susivieniję geriausi žmonijos protai sukūrė sudėtingą palydovų sistemą, galinčią kontroliuoti ir keisti pasaulio orus. Pašalintas klimato kaitos pavojus leidžia lengviau atsikvėpti, tačiau neilgam – planetą ginti užprogramuoti palydovai įvairiuose pasaulio taškuose ima kelti stichines nelaimes. Vienas sistemos architektų Džeikas Losonas (aktorius Gerard‘as Butler‘is) netrunka suvokti, kad, aktyvuoti vienu metu, palydovai sukels globalinę audrą. Vienintelis būdas išvengti žmoniją išnaikinsiančios katastrofos – išjungti sistemą. Bet laiko tam beveik nebeliko...

Režisierius: Danny Cannon, Dean Devlin
Vaidina: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Eugenio Derbez


Motina! (Mother!)

Nuo spalio 27 d.

Mistinė siaubo drama

Jaunavedžiams (akt. Jennifer Lawrence ir Javier Bardem) įsikūrus dideliame užmiesčio name, įsimylėjėliai mėgaujasi laime ir imasi kurti svajonių būstą. Ramią kasdienybę sudrumsčia sykį ant namų slenksčio išdygę paslaptingi nepažįstamieji (akt. Ed Harris ir Michelle Pfeiffer), kurių pasirodymas ne tik sugriauna namuose tvyrojusią ramybę, tačiau ir tampa išbandymu jaunavedžių santykiams. Ar įsimylėjėliams pavyks išgelbėti idiliška atrodžiusią santuoką? O galbūt visa tai tebuvo iliuzija?..

Kultiniais tapusių filmų „Rekviem svajonei“, „Juodoji gulbė“ ir „Pi“ režisierius Darrenas Aronofsky septintąjį savo režisuotą filmą pristatys Toronto bei 74-ajame Venecijos kino festivaliuose. Kino pramonės senbuviui į juostos „Motina!“ filmavimo aikštelę pavyko prisivilioti įspūdingą aktorių komandą – pagrindinius vaidmenis psichologinėje siaubo dramoje atlieka Oskaru apdovanoti aktoriai Jennifer Lawrence ir Javier Bardem, o taip pat Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Ed Harris ir Kristen Wiig.

Oskarui nominuotas režisierius D. Aronofsky mistinį siaubo trilerį vadina filmu „apie meilę, ištikimybę ir pasiaukojimą“ bei tikina sugrįžęs prie savo mėgstamiausio kino žanro, kuris ir tapo vizitine jo kūrybos kortele.

Režisierius ir scenarijaus autorius: Darren Aronofsky
Vaidina: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Ed Harris, Kristen Wiig


Trys milijonai eurų

Nuo spalio 27 d.

Lietuviška komedija

Ar gali pinigai susukti protą, kai jo tiek mažai? Sugyventiniai Julius ir Živilė savo kailiu patyrė, jog į duris gali pasibelsti didžiulė sėkmė, kuomet dar vakar į jas beldėsi anstoliai.

Trys milijonai eurų - tai loterijos laimėjimas, patikrinsiantis ne tik VMI operatyvumą, bet ir tikros, lietuviškos meilės tvirtybę. Ar pavyks sugyventiniams grąžinti skolas ir neprisidaryti naujų? Draugai dėl pinigų tampa priešais, o priešai - draugais. Juliui teks juos atsirinkti, tuo pačiu nepamirštant moters, su kuria dar ką tik maudėsi skurde, o ne turtuose. Ką darytum tu, jei laimėtum daugiau eurų, nei dar likę neemigravusių lietuvių? Kurias svajones pradėtum pildyti pirmiausiai?

Režisierius: Tadas Vidmantas
Vaidina: Giedrius Savickas, Inga Jankauskaitė, Ineta Stasiulytė, Jokūbas Bareikis, Marius Repšys.


Monstrų šeimynėlė (Happy Family)

Nuo spalio 27 d.

Animacinis filmas. 3D formatu.

Višbaunų šeima – toli gražu ne ideali. Mama Ema – skolose skendinčio knygyno savininkė, tėtis Frenkas – persidirbęs ir nuolatos pervargęs. Jų dukra Fei – tipiška viskuo nepatenkinta paauglė, tik ką išgyvenusi pirmąją nelaimingą meilę, o genialusis sūnus Maksas skriaudžiamas mokykloje. Vieną vakarą mamos Emos įkalbinti, jie nueina į “kostiumų” vakarėlį, kuriame su kostiumais… tik jie vieni! Ir lyg to būtų negana, ten juos prakeikia piktoji burtininkė Baba Jaga. Netikėtai jų “kostiumai” virsta realybe – Ema tampa vampyre, Frenkas virsta Frankenšteino monstru, Fei – nuo galvos iki kojų tvarsčiais apvyniota Egipto mumija, o Maksas – gauruotu vilkolakiu.

Nežiūrint to, kad šeimai tai tikrų tikriausias košmaras, jie turi susivienyti ir nukeliauti į kitą pasaulio galą, kad surastų piktąją Babą Jagą ir priverstų ją atšaukti šį užkeikimą. Pakeliui jie patiria ne vieną drąsos reikalaujantį nuotykį, sutinka mirtinai pavojingus tikrus monstrus, tarp kurių ir žavųjį grafą Drakulą, trokštantį tik vieno – kad Ema taptų jo žmona. Susipažįsta su faraono Imhotepo dvasia, be galo sužavėjusią Fei. Susidraugauja su kupranugariais, pramogauja su šikšnosparniais, atranda savyje slypinčias ypatingas galias – Ema yra nemirtinga, Fei gali hipnotizuoti žmones, Maksas yra labai stiprus ir greitas  o Frenkas – kietesnis už bet kurį superherojų.

Tačiau jie privalo tapti iš tikrųjų laiminga šeima arba… likti monstrais amžiams.



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
nSoft
Kino teatras „Pasaka“
Kino centras „Skalvija“
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt