Keistuolė Betė
Naujiena

Ką žiūrėsime rugpjūtį? 2017-07-25

RATAI 3 (Cars 3)

Žiūrėkite 2D nuo liepos 28 d. 14:30 val.

Dubliuota lietuviškai.

Žaibas Makvynas grįžta! Pasiruoškite naujiems ir... dar greitesniems nuotykiams lietuviškai dubliuotame animaciniame filme „Ratai 3“.

Greičiausių pasaulio automobilių pasaulyje įsitvirtinęs Žaibas Makvynas mėgausi savo greičiu ir sėkme. Tačiau apakintas naujos kartos greitų lenktyninių automobilių jis šiek tiek pervertina savo galimybes... Ir vieną dieną viskas apsiverčia aukštyn kojomis tiesiogine prasme.  Automobiliukas patenka į avariją. Prognozės liūdnos – Žaibui Makvynui pranešama, kad jis niekada nebebus toks greitas, koks buvo. Kad vėl atsistotų ant savo ratų jam prireiks ne tik itin daug pastangų, bet ir draugų pagalbos. Jauna technikė Kruz Ramirez gali jam padėti grįžti į trasą, bet ji ir pati turi ambicijų tapti lenktynių nugalėtoja. Ar Žaibui Makvynui pavyks įveikti sunkumus ir įrodyti, kad numeris 95 dar gali tapti pasaulio čempionu?

Jau trečiosios kultinio animacinio filmo dalies režisieriumi šį kartą tapo Brianas Fee. Tai debiutinis jo filmas, tačiau patirties kino pasaulyje amerikietis turi pavydėtinai daug. Animacijos departamente dirbęs su tokiais filmukais, kaip „Wall-E: šiukšlių princo istorija“, „La troškinys“, „Ratai“ ir „Ratai 2“ ir kitais, Brianas Fee pagaliau ryžosi pats sėsti į režisieriaus kėdę ir jo debiutas bus pasiutusiai smagus.

Režisierius: Brian Fee

Lietuviškai įgarsino aktoriai: Leonardas Pobedonoscevas, Eglė Jackaitė, Gediminas Storpirštis, Gediminas Girdvainis, Nerijus Gadliauskas, Giedrius Kiela, Dovilė Lisauskaitė, Evaldas Jaras, Kęstutis Jakštas, Saulius Bagaliūnas, Kristina Andrijauskaitė, Andrius Žebrauskas, Vytautas Rumšas, Aldona Vilutytė, Vytautas Taukinaitis, Saulius Sipaitis, Džiugas Siaurusaitis, Regina Jokubauskaitė ir kiti.


VĖJŲ UPĖ (Wind River)

Rugpjūčio 4-10 d. 20:00 val.

Anglų kalba, lietuviški subtitrai.

Patyręs medžiotojas Koris (akt. Jeremy Renner) atokaus rezervato „Vėjų upė“ teritorijoje aptinka žiauriai nužudytos indėnės lavoną. Netikėtas radinys sudomina ne tik vietines policijos pajėgas, tačiau ir FTB, tirti nusikaltimo atsiuntusius agentę Džeinę Baner (akt. Elizabeth Olsen). Eidama nusikaltėlio pėdsakais, nepatyrusi moteris vis labiau rizikuoja gyvybe ir netrunka patekti į paslapčių, intrigų ir kruvinų susirėmimų verpetą jai svetimose laukinėse žemėse. Jusdamas ryšį su indėnų rezervatą sukrėtusiu nusikaltimu, į pagalbą Džeinei stoja Koris, tačiau ar du žmonės yra pajėgūs kovoti su nusikaltėliu, kurio jiedu negali aptikti?

Filmų „Sicario: narkotikų karas“ (angl. „Sicario“, 2015) ir „Bet kokia kaina“ (angl. „Hell or Hight Water“, 2016)scenaristas Taylor Sheridan vos antrąjį savo režisuotą filmą „Vėjų upė“ pristatė dviejuose labiausiai vertinamuose kino festivaliuose – sėkmingai pasirodęs Sundance kino festivalyje gegužę režisierius atvyko į Kanus ir festivalio programoje „Ypatingas žvilgsnis“ pelnė pagrindinį apdovanojimą už geriausią režisūrą.

Anot kino kritikų, šiame kvapą gniaužiančiame įtempto siužeto trileryje, aktoriai Jeremy Renner ir Elizabeth Olsen atliko geriausius savo karjeros vaidmenis, už kuriuos jiems prognozuojama Oskaro nominacija. Pats režisierius šį filmą vadina geriausiu ir asmeniškiausiu savo kūriniu, kalbančiu apie gyvenimo sunkumus, visuomenės susiskaldymą ir tėvų-vaikų santykius.

Režisierius ir scenarijaus autorius: Taylor Sheridan
Vaidina: Elizabeth Olsen, Jeremy Renner, Jon Bernthal, Julia Jones


KAI ŠĖLSTA MAMOS (Fun Mom Dinner)

Rugpjūčio 4-10 d. 17:30 val.

Anglų kalba, lietuviški subtitrai.

Tai – istorija, kurioje save ras kiekviena moteris ir mama.

Keturios mamos, kurias vienija tik tai, kad jų vaikai eina į tą pačią paruošiamąją klasę, sugalvoja drauge surengti „smagią mamų vakarienę“. 
Jai besiruošdamos, keturios labai skirtingos moterys galiausiai supras, kad jos tarpusavyje turi gerokai daugiau bendro, nei manė iš pradžių. Netikėtai tarp jų užsimezga tikras, nuoširdus ir labai atviras ryšys.
Mamoms (ir ne tik joms) dedikuojamą filmą sukūrė australų kilmės režisierė Alethea Jones, į komandą pasikvietusi būrį žavių aktorių: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon ir kitas.

Režisierė: Alethea Jones
Vaidina: Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott, Adam Levine.


TAMSUSIS BOKŠTAS (The Dark Tower)

Rugpjūčio 11 – 17 d. 17:30 val.

Anglų kalba, lietuviški subtitrai.

Vienuolikametis Džeikas Čeimbersas (aktorius Tom‘as Taylor‘as) sapnuoja nepaprastus, bauginančius sapnus. Apie keistą pasaulį, keistą juodai apsirengusią figūrą ir keistą jausmą, kad jis pats yra kažkaip su tuo susijęs.

Vieną dieną Džeiko sapnai tampa realybe: berniukas patenka į niūrų Vidurinįjį Pasaulį, kuriame sutinka paslaptingąjį Rolandą, žinomą Šaulio vardu (akt. Idris‘as Elba). Rolando misija – surasti kažkur pasaulio pakraštyje stūksantį Tamsųjį Bokštą. Nes tai, kas slypi Tamsiajame Bokšte, gali išgelbėti mirštantį Vidurinįjį Pasaulį. Tačiau ten pat keliauja ir galingas piktasis burtininkas (akt. Matthew McConaughey‘is), kurio tikslai – visiškai priešingi. Suprasdami, kad prie Bokšto bet kokia kaina privalo nusigauti pirmieji, Rolandas ir Džeikas leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę.

Režisierius: Nikolaj Arcel
Vaidina: Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley


ANABELĖ 2 (Anabelle: Creation)

Rugpjūčio 11 – 17 d. 20:00 val.

Anglų kalba, lietuviški subtitrai.

Praėjus keleriems metams po jų mažosios dukrytės mirties, lėlininkas ir jo žmona į savo namus priima vienuolę ir keletą mergaičių iš uždaromų našlaičių namų. Netrukus jos tampa lėlininko kūrinio – apsėstos lėlės Anabelės taikiniu.

Režisierius: David F. Sandberg
Prodiuseris: James Wan, Peter Safran, Dave Neustadter, Walter Hamada, Hans Ritter
Scenaristas: Gary Dauberman
Vaidina: Miranda Otto, Alicia Vela-Bailey, Stephanie Sigman


EMODŽI FILMAS (The Emoji Movie)

Rugpjūčio 18-31 d. 14:30 val.

Dubliuota lietuviškai.

Patiks, jei patiko: „Išvirkščias pasaulis”, “Ralfas griovėjas” ir jei nepaleidžiate iš rankų išmaniojo telefono 

Ar kada susimąstėte, kas vyksta jūsų išmaniojo telefono viduje? Dabar mąstyti nebereikės – galėsite pamatyti savo akimis. 

Šalia visų kitų dalykų, išmaniajame telefone yra didžiulis Tekstopolio miestas, kuriame gyvena visi paveikslėliai, naudojami susirašinėjimo programėlėse – emodži. Jų gyvenimo tikslas – būti pasirinktiems telefono naudotojo. Visi emodži turi unikalią, vienintelę išraišką, kuria didžiuojasi ir laiko didžiąja gyvenimo prasme. Visi, išskyrus vieną – Džinas, kuris gimė be specialaus filtro ir gali demonstruoti ne vieną, o daugybę emocijų. Kamuojamas švelnios šizofrenijos, ir nuolat jausdamasis nenormalus, Džinas su draugeliais Hai Faiv ir Hake iškeliauja į telefono gilumas ieškoti specialaus kodo, kuris jį pataisytų ir pagaliau suteiktų normalų, save gerbiančiam emodži priderantį gyvenimą. 

Režisierius: Tony Leondis
Vaidina: T.J. Miller, James Corden, Ilana Glazer, Steven Wright


ŠERKŠNAS (Frost)

Rugpjūčio 18-31 d. (išskyrus 22 d.)

Lietuvių, ukrainiečių, rusų, anglų kalba, lietuviški subtitrai.

Filmo herojai Rokas ir Inga – naujos, laisvos Lietuvos jaunuoliai, kurie nematė karo, nepatyrė okupacinės valdžios represijų ir prievartos. Jie avantiūriškai sutinka su pasiūlymu nuvežti humanitarinės pagalbos krovinį mikroautobusu iš Vilniaus į Kijevą. Entuziastingas užmojis jaunai porai tampa didžiuliu išbandymu ir jiems nelieka nieko kita, kaip tik pasikliauti savimi. Kelias veda į apleistą snieguotą Donbasą. Ieškodami sąjungininkų ir pastogės, jaunuoliai susiduria su žmonėmis, kurių gyvenimą pakeitė karas. Artėdami prie fronto linijos Rokas ir Inga artėja ir vienas prie kito. Karo akivaizdoje jie ima suvokti gyvybės trapumą bei meilės vertę.
„Karas priverčia mus išgyventi ribines ir ekstremalias situacijas, bet būdami už karinio konflikto ribų esame nuskausminti, nesuvokiame karo siaubo, nes medijos jį subanalino“, - sako karo žurnalisto vaidmenį sukūręs filmo aktorius Andrzejus Chyra. („7md“, 2017-06-09)
Filmas lietuvių, ukrainiečių, rusų, anglų kalbomis su lietuvių subtitrais.
Režisierius: Šarūnas Bartas
Vaidina: Mantas Jančiauskas, Lyja Maknavičiūtė, Andrzej Chyra, Vanessa Paradis


ŽUDIKO ASMENS SARGYBINIS (Hitman‘s Bodyguard)

Rugpjūčio 18-24 d. (išskyrus 22 d.)

Anglų kalba, lietuviški subtitrai.

Kai pikčiausi priešai tampa komanda – nuotykių neišvengsi... 

Vienas geriausių pasaulyje apsaugos agentų (akt. Ryan Reynolds) gauna naują klientą – samdomą žudiką (akt. Samuel L. Jackson), kuriam sumanius pasitraukti iš nusikalstamo pasaulio, prireikia profesionalios pagalbos. Juk buvusio samdomo žudiko galvos trokšta ne vienas buvęs jo klientas...
Situacija ne itin maloni, nes abu vyrukai kadaise buvo vieni nuožmiausių priešų. Dabar jie priversti pamiršti praeities istorijas ir tapti tikra komanda, ir per 24 valandas nusigauti į Hagą, kad užkirstų kelią žiauriam diktatoriui (akt. Gary Oldman).

Režisierius: Patrick Hughes („Nesunaikinami 3“, „Red Hill“, „Signs“)
Vaidina: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung


MOKYTOJA (Ucitelka)

Rugpjūčio 25-31 d. 17:30 val.

Slovakų kalba, lietuviški subtitrai.

1983-ieji, Čekoslovakija. Naujos mokytojos atvykimas į Bratislavos priemiesčio mokyklą moksleivių ir tėvų kasdienybę apverčia aukštyn kojom. Iš pradžių užsidegimą ir rūpestingumą spinduliavusi charizmatiška mokytoja Marija Drazdechova neilgai trukus ima rodyti tikrąjį savo veidą. Ji ima manipuliuoti tėvais ir šie, pasidavę spaudimui, pradeda „mokėti“ įvairiomis paslaugomis ir dovanomis mainais į vaikams rašomus gerus pažymius.

Tamstai mokytojai tampant vis godesnei ir įžūlesnei, trys šeimos ryžtasi pasipriešinti ir slapto tėvų susirinkimo metu išaiškinti jos savanaudiškus kėslus.

51-ajame Karlovi Varų kino festivalyje mokytoją įkūnijusi Zuzana Mauréry pripažinta geriausia aktore.

Režisierius: Jan Hrebejk

Vaidina: Zuzana Mauréry , Zuzana Konecná , Csongor Kassai , Tamara Fischer , Martin Havelka


PROJEKTAS „GARSINĖS PERŽIŪROS“

Rugpjūčio 22 d. 19:00 val.

Vilniaus Kirtimų kultūros centro inicijuotas projektas - tai keliaujantys nebyliojo kino koncertai. Filmų programą sudarė I.K. Skirmantaitė ir M. Valiūnaitė.

Rugpjūčio 22 d. Gargždų kino teatre „Minija“ bus pristatomas pusiau dokumentinis miesto portretas - filmas „Berlynas: didžiojo miesto simfonija“, kuriam improvizuotą garso takelį gyvai atliks jauni eksperimentinio džiazo muzikantai Simonas Šipavičius (saksofonas), Paulius Vaškas (gitara) ir Mantas Augustaitis (būgnai).

Renginys nemokamas.



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino centras „Skalvija“
Kino teatras „Pasaka“
UAB "Theatrical Film Distribution"
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt