Nutrūktgalviai: Don Kichoto pėdsakais
Naujiena

Ką žiūrėsime gegužę? 2017-04-28

PASKUTINĖ ŠEIMA (Ostatnia rodzina)

Žiūrėkite nuo gegužės 5 d. 17:00 val.

Lenkų k. lietuviški subtitrai. N-13.

Priešingai nei ryškių seksualinių fantazijų persmelkti jo tapomi fantastiniai paveikslai, Beksinskis – nepaprastai švelnus, šeimyniškas žmogus, kuris paniškai bijo vorų. Jis visa ko geriausio linki žmonai Zofiai, neurotiškam sūnui Tomaszui ir savo bei žmonos motinoms, gyvenančioms kartu.

Klasikinės muzikos įkvėpti tapybos darbai išgarsina Beksinskio vardą moderniojo meno pasaulyje. Tuo tarpu giliai religinga Zofia iš paskutiniųjų stengiasi išlaikyti šeimos vienybę, kurią nuolatos drumsčia nenuspėjami sūnaus Tomaszo smurto protrūkiai ir grasinimai nusižudyti.

Tėvai lengviau atsikvepia sūnui ėmus vaikščioti į pasimatymus ir pradėjus radijo laidų vedėjo bei filmų vertėjo karjerą. Vis dėlto ramybė tęsiasi neilgai, tačiau Beksinskis niekuomet ir nesitikėjo, kad šeimyninis gyvenimas bus rožėmis klotas.

„Paskutinė šeima“ – tai 28-erius metus trunkanti Beksinskių šeimos saga, atsiskleidžianti paveiksluose, šokių muzikos hituose ir laidotuvėse. Filmas paremtas tikra garsaus lenkų tapytojo Zdzislawo Beksinskio gyvenimo istorija.

Režisierius: Jan P. Matuszynski

Vaidina: Andrzej Seweryn , Dawid Ogrodnik , Aleksandra Konieczna , Andrzej Chyra , Zofia Perczynska


GALAKTIKOS SERGĖTOJAI 2 DALIS (Guardians of the Galaxy Vol. 2)

3D žiūrėkite nuo gegužės 5 d. 19:45 val.

Anglų k. lietuviški subtitrai. N-13.

Lakūnas Piteris kosmoso platybėse atradęs naująją savo šeimą – vieną keisčiausių super herojų komandų pasaulyje – kalbantį meškėną, į medį panašų humanoidą, žavingą žudikę ir kitus, naujoje filmo dalyje padarys viską, kad tokia neįprasta, skirtingų asmenybių sąjunga neiširtų. O pasistengti tikrai teks, nes kai seni priešai tampa draugais, o draugai – priešais.

Filme ir vėl gausu triuškinančiai juokingų pokštų ir nesusipratimų. Taip pat kvapą gniaužiančių kovų, galingų ginklų ir jaudinančios įtampos.

Režisierius: James Gunn („Galaktikos sergėtojai“, „Kietašikniai“, „Super“)

Vaidina: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Kurt Russell, Sylvester Stallone


SVAJOKLIS BUDIS (Rock Dog)

Žiūrėkite nuo gegužės 12 d. 14:30 val.

Dubliuota lietuviškai.

Susipažinkite su didžiu ir nepataisomu svajotoju – šuneliu Budžiu. Nors jo likimas buvo nulemtas iš pat pradžių ir Budis buvo auklėjamas kaip sarginis šuo, nedideliame kalnų kaimelyje, tačiau svajonės buvo daug stipresnės nei likimas. Miesto žiburiai, minios gerbėjų ir žinoma muzika, štai kas kunkuliavo mūsų herojaus širdyje. Budis palieka savo gimtąjį kaimą ir iškeliauja siekti savo svajonės. Šis kelias tikrai nebus lengvas – klastingi vilkai bandys griauti visus planus, mieste pasitiks ne tik draugai, o muzikinis pasaulis pasirodys ne toks saldus kaip dainos radijo imtuve. Tačiau Budis taip lengvai neatsisakys savo svajonės: uodega aukštyn, letenėlės papustytos ir lai prasideda didysis nuotykis...

Garso režisierius: Linas Kalėda


KARALIUS ARTŪRAS: KALAVIJO LEGENDA (King Arthur: Legend of The Sword)

3D žiūrėkite nuo gegužės 12 d.

Anglų k. lietuviški subtitrai. N-13.

Kultinis britų kino chuliganas Guy Ritchie („Vagišiai“, „Stok, lok arba šauk“, „Šerlokas Holmsas“) sugrįžta! Ir šįkart imasi istorinės temos – karaliaus Artūro legendos. Tačiau net ir istorinę legendą režisierius pasakoja savaip – dinamiškai, įžūliai ir nenuobodžiai.

Jaunasis Artūras (aktorius Charlie‘is Hunnam‘as) net nenutuokia apie savo karališką kilmę, kol vieną dieną prisiliečia prie užburtojo Ekskaliburo. Legenda byloja, kad akmenyje įkalintą kardą ištraukti gali tik karalius. Artūrui pavyksta. Prie vaikino ima burtis piktojo valdovo Vortigerno (akt. Jude‘as Law) nukamuoti žmonės. Sukilimo nuojauta atkreipia Vortigerno, kažkada nužudžiusio Artūro tėvus ir užgrobusio sostą, dėmesį. Jaunąjį Artūrą užgriūva atsakomybės našta. Ar jis sugebės įrodyti, kad yra vertas karaliaus sosto?

Režisierius: Guy Ritchie

Vaidina: Jude Law, Charlie Hunnam, Annabelle Wallis


SVETIMAS: COVENANT (Alien: Covenant)

Žiūrėkite nuo gegužės 12 d.

Anglų k. lietuviški subtitrai. N-16.

Laivo „Covenant“ įgula toli toli nuo žemės randa planetą, kuri iš pirmo žvilgsnio primena kone rojų, tačiau iš tiesų tai yra tamsus ir pavojingas pasaulis. Susidūrę su jo grėsmėmis kosmoso keliautojai bus priversti rasti kelią iš pragaru tapusios vietos.

1979-aisiais Ridley Scottas pasauliui pristatė filmą „Svetimas“, pasakojantį apie paslaptingą planetą, kuri keliaujančius astronautus pasitinka svetingai, tačiau netrukus juos vieną po kito pražudo.

Naujasis šio režisieriaus įtempto siužeto filmas „Svetimas. Covenant“ nėra tiesioginis pirmojo „Svetimo“ tęsinys, tačiau primins kadaise „Svetimame“ jau matytus šiurpą keliančius kosmoso vietinius.

Filmų „Marsietis“, „Egzodas. Dievai ir karaliai“, „Patarėjas“, „Prometėjas“, „Gladiatorius“ ir daugelio kitų autorius režisierius Ridley Scottas, šįkart pristatys istoriją apie kosmoso platybes ir nepažintus pasaulius. Filme vaidina daugybė žymiausių Holivudo veidų: aktoriai Michael Fassbender, Roomi Rapace, James Franco, Katherine Waterston, Billy Crudup ir kiti. 


RATAS (The Circle)

Žiūrėkite nuo gegužės 19 d.

Anglų k. lietuviški subtitrai. N-13.

Jauna programuotoja Mei (aktorė Emma Watson) „ištraukia laimingą bilietą“: jai pasiūlomas darbas vienoje didžiausių pasaulio technologijų bendrovių „Ratas“. Nespėjusi atsitokėti iš netikėtumo, Mei pradeda darbuotis naujoje vietoje ir netrukus, laimingai susiklosčiusių aplinkybių dėka, sėkmė jai nusišypso dar kartą. Merginai pasiūloma tapti naujos technologijos bandytoja-savanore. Naujoji „Ratas“ technologija – visą vartotojo gyvenimą fiksuojanti mini kamera, susieta su socialiniais tinklais. Kitaip tariant, nenutrūkstamas realybės šou. Netikėtai Mei tampa interneto žvaigžde ir ima pažinti kitą technologijų pusę.

Kompanijos vadovas Imonas (akt. Tom‘as Hanks‘as) tiki, kad naujoji jo sukurta technologija padės išvaduoti pasaulį nuo nusikaltimų, prisidės prie atviros ir teisingos visuomenės kūrimo. Ar gali būti, kad tai – tik fasadas, slepiantis visiškai kitokius tikslus? Su bendradarbio Kaldeno (iš „Žvaigždžių karų“ pažįstamas aktorius John‘as Boyega) pagalba Mei žingsnis po žingsnio atskleidžia vis naujas paslaptis, slypinčias už gražių reklaminių kompanijos tekstų. Kai kurios iš jų – tokios netikėtos ir pavojingos, kad pradeda kelti pavojų ne tik Mei karjerai, bet ir gyvybei.

Dėl akivaizdžiai matomų paralelių filmą „Ratas“ socialinių tinklų vartotojai jau spėjo pavadinti „vienu didžiausių šių metų „Facebook“ ir „Google“ galvos skausmų“.

Režisierius: James Ponsoldt

Vaidina: Tom Hanks, Bill Paxton, Emma Watson, Karen Gillan, Patton Oswalt


KINO PAVASARIO KINO SAVAITĖ

Gegužės 19-25 d.

Bendradarbiaujant su festivalio „Kino pavasaris“ komanda specialiai Gargždams parengėme geriausių šių metų festivalio filmų programą. Žiūrovų ir žiuri gerai įvertinti, emocingi, įtraukiantys filmai iš viso pasaulio vienoje vietoje. Kas vakarą vis kitas filmas! Nepražiopsokite!

Filmai kuriuos galėsite pamatyti kino savaitės metu:


Pasiklydę Paryžiuje (Belgija, Prancūzija). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

Tarp mūsų (Izraelis, Prancūzija). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

Ji (Prancūzija, Vokietija, Belgija). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

Tai tik pasaulio pabaiga (Kanada, Prancūzija). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

Tobuli melagiai (Italija). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

Raudonas vėžlys (Prancūzija, Belgija, Japonija). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

„The Rolling Stones“ turas po Lotynų Ameriką (Jungtinė Karalystė). Plačiau skaitykite >>ČIA<<

DAUGIAU INFORMACIJOS JAU GREITAI!


STEBUKLŲ ŠALIS: URFINO DŽIUSO IR MERGAITĖS ELĖS NUOTYKIAI

(Urfin Dzhyus i yego derevyannyye soldaty)

Žiūrėkite nuo gegužės 26 d.

Dubliuota lietuviškai.

Turbūt nedaug teatsirastų žmonių, nežinančių pasakojimo apie Stebuklų šalį, Smaragdo miestą ir Geltonų plytų kelią. Šis pasakojimas – apie žmogų, kuriam minėtose istorijose vietos neatsirado.

Karalystės pakraštyje gyvena niūraus būdo stalius Urfinas Džiusas. Vieną kartą uraganas į jo nuošalų sodą atneša keisto augalo sėklą, iš kurio išauga Urfinui nematytas medis. Vėliau paaiškėja, kad ir stebuklingas: jo žiedadulkės turi galią atgaivinti bet kokį negyvą objektą. Staliaus galvoje subręsta planas: jis išdroš iš medžio galingų karių armiją, žiedadulkių pagalba ją atgaivins ir, užėmęs Smaragdo miestą, taps Stebuklų šalies valdovu. Po daugybės darbo valandų medinių kareivių armija pagaliau pasiruošia žygiui. Tačiau Urfinui kelią pastoja pats netikėčiausias priešas: maža mergaitė, vardu Elė.


MAMOS NORŲ SĄRAŠAS (Mum’s List)

Žiūrėkite nuo gegužės 26 d.

Anglų k. lietuviški subtitrai. N-13.

Keitei Greene pasaulyje nebuvo svarbesnių žmonių už du mažus sūnelius ir mylimą vyrą Singe. Kartu jie dalijosi nuostabu gyvenimu, tačiau viena diena šeimos idilę apvertė aukštyn kojomis: Keitei diagnozuojama nepagydoma krūties vėžio stadija.

Skaičiuodama paskutines gyvenimo dienas, Keitė sudaro „mamos norų sąrašą“ – patarimų rinkinį mylimam vyrui, padėsiantį jam vienam auginti judviejų sūnus. Šiame sąraše moteris dalinasi savo prisiminimais ir mintimis apie gyvenimą, kokio ji linki sūnums.

„Ieškokite keturlapio dobilo“, „Nusivesk vaikus į mylimiausią mamytės paplūdimį“ – paprasti mirštančios moters patarimai, gedintiems berniukams taps didžiausia gyvenimo dovana.

Jaudinanti britų drama „Mamos norų sąrašas“ tai pagal tikrą istoriją sukurtas pasakojimas apie mirštančią moterį ir paskutines jos pamokas vyrui bei sūnums, kurie netrukus bus priversti gyventi be jos. Tai pasakojimas apie viltį, stiprybę ir begalinę meilę.

Režisierius: Niall Johnson

Vaidina: Rafe Spall, Emilia Fox, Elaine Cassidy, William Stagg, Matthew Stagg, Richard Cordery, Susan Jameson, Ross McCormack


KARIBŲ PIRATAI: SALAZARO KERŠTAS (Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Žiūrėkite nuo gegužės 26 d.

Anglų k. lietuviški subtitrai. N-13.

Piratas Džekas Sparou grįžta! Pasitikite – naujoji „Karibų piratų“ dalis „Salazaro kerštas“ ištroškusius nuotykių kviečia vėl pajusti gaivų jūros dvelksmą ir leistis į pavojų kupiną kelionę per bangas.

Džeko Sparou (akt. Johnny Depp) seno priešo – kraupiojo kapitono Salazaro (akt. Javier Bardem), kuris kone vienintelis gyvas ištrūko iš Bermudų trikampio, dar vadinamo Velnio trikampiu, troškimas ir tikslas – nužudyti kiekvieną jūra plaukiantį piratą, įskaitant ir Džeką. Todėl piktasis Salazaras ant jų užsiundo mirtį nešančią piratų vaiduoklių armiją. Galimybė išvengti šių šmėklų kalavijų itin menka.

Vienintelė išsiblaškėlio Džeko viltis – tai pirmam rasti galingiausią jūrų artefaktą – Poseidono trišakį, kuris suteikia galių valdyti visus vandenynus ir pasaulio jūras. Tačiau, kad rastų tą trišakį Džekui teks sudaryti neįprastą sąjungą su gražuole astronome Karina Smit (akt. Kaya Scodelario) ir jaunu bei ambicingu Karališkojo laivyno jūreiviu Henriu (akt. Benton Thwaites). Ar šiai trijulei pavyks įveikti Salazaro armiją ir likti gyviems?..

Šįkart prie „Karibų piratų“ laivo vairalazdės stojo režisierių duetas – Espenas Sandbergas ir Joachimas Rønningas. Šie režisieriai neeksperimentavo, todėl jau kone legendinius personažus įkūnija tie patys aktoriai: Johnny Depp, Orlando Bloom, taip pat Javier Bardem, Stephen Graham, Paul McCartney ir kiti.

Penktoji „Karibų piratų“ dalis, kalbama, bus jau priešpaskutinė istorijos ciklo dalis.

Režisierius: Espen Sandberg („Banditės“, „Max Manus“, „Markas Polas“), Joachim Rønning („Banditės“, „Max Manus“, „Markas Polas“)

Vaidina: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kevin R. McNally, Stephen Graham, Golshifteh Farahani, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Orlando Bloom, Paul McCartney, David Wenham, Stephen Graham



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Best Film
Kino teatras „Pasaka“
UAB "Garsų pasaulio įrašai"
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt